Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

maandag 3 september 2012

Nieuw park: De Amerongse Berg

De Amerongse Berg; een uniek vakantiepark in een schitterende omgeving met hedendaagse recreatievilla's dat ontwikkeld gaat worden en geexploiteerd door Landal.

Recreatiepark De Amerongse Berg, centraal gelegen in Nederland, verrijst in de nabijheid van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. De Utrechtse Heuvelrug kenmerkt zich door zijn uitgestrekte bossen, prachtige stiltegebieden, mooie landgoederen en kastelen.

Het recreatiepark
De Amerongse Berg wordt een uniek vakantiepark en is dé buitenkans om te ontspannen. Lekker op het park blijven of er op uit gaan in de natuurrijke omgeving voor mooie fiets- en wandeltochten. Op het park worden 87 luxe recreatievilla’s gerealiseerd op ruime boskavels eigen grond. Rust, ruimte en natuur lopen als een ‘groene draad’ door het park. Er worden verschillende typen buitenhuizen gerealiseerd die variëren in grootte (4- tot 12-persoons) en uitrustingsniveau (comfort, luxe en kinder). Alle recreatiewoningen worden gelijkvloers gerealiseerd. Rondom de recreatievilla’s worden de bestaande bomen zoveel mogelijk behouden. Om de recreatiebeleving te optimaliseren wordt een grote vijverpartij aangelegd. Op het park verrijst tevens een veelzijdig centrumgebouw met: receptie, supermarkt, koffiecorner, indoor speelparadijs, waterplay, jetstream en kinderbad.

Bron en meer informatie: Residentia projectontwikkelaars