Landal GreenParks VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Landal GreenParks | Last Minute | Thema | Landal Skilife | Landal Campings

 

Natuurlijk bij Landal GreenParks

 

 

 

 
snel meer weten over iets van Landal
(bijv: lommerbergen, subtropisch, duitsland, zomervakantie, copd)
uw onderwerp/code:


dinsdag 1 januari 2013

Green Key Goud voor Landal Het Land van Bartje

www.landal.nl/m1311l introductiekorting Hof van Saksen
Landal Het Land van Bartje heeft de gouden Green Key behaald; het internationale duurzaamheidskeurmerk voor toeristische en zakelijke accommodaties. De vele energiebesparingsmaatregelen die de afgelopen jaren op het park zijn gerealiseerd en de inspanning om samenwerkingsverbanden op te zetten met regionale ondernemers waren voor de Green Key organisatie reden om Het Land van Bartje het hoogste niveau van het keurmerk toe te kennen.

Op het gebied van energiebesparing gelden op Het Land van Bartje al jaren standaard maatregelen, zoals het gebruik van spaarlampen, ICY thermostaten, bewegingsmelders op verlichting en gescheiden afval inzameling. Tonique Hollander, Parkmanager van Landal Het Land van Bartje: “De afgelopen jaren is hard gewerkt aan de realisatie van een groot aantal aanvullende zaken. Zo is bij de bouw van de overkapping van het buitenbad bijvoorbeeld gezorgd voor warmte terugwinning en zijn frequentie regelaars geplaatst op pompen. In alle accommodaties zijn waterbesparende straalbrekers en douchekoppen geplaatst en de toiletspoelingen zijn voorzien van een stopknop.
In samenwerking met het schoonmaakbedrijf is gekozen voor het gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en zijn minder belastende technieken ingevoerd. Bij de aanschaf van nieuwe bedrijfsauto’s is, zowel bij het schoonmaakbedrijf als het park, gekozen voor elektrotrucks.”

Bron en hele artikel: Tourpress

Labels:
 

. .Labels

acties, activiteiten, Aelderholt, Aerwinkel, Ameland, Amerongse Berg, awards, Beach Resort, Beach Villa's, Belgie, Bloemert, Bollo, Brandnertal, Brochure, Burgh Haamstede, Businessline, camping, Cauberg, Chalet Matin, Coldenhove, Darwin Forest, Denemarken, Divers, Duc de Brabant, Duitsland, Dunimar, Duurzaamheid, Dwergter Sand, Eifeler Tor, Elsgraven, Engeland, Esonstad, evenementen, Gebeurtenissen, Gottales, Haamstede, Heideheuvel, Heihaas, heimbachtal, Hellendoornse Berg, hemelvaart, herfst, Herfstvakantie, Hochmontafon, Hochwald, hoek van holland, Hof van Saksen, Hongarije, Hoog Vaals, Hunerwold State, katschberg, Kerst, Kerstvakantie, Kleinkirchheim, Land van Bartje, Landgoed 't Loo, Lauwersoog, lente, Lenzerheide, limburg, Livingstone, Lommerbergen, Miggelenberg, Mooi Zutendaal, Nieuwvliet, Ooghduyne, oostenrijk, Orveltermarke, Ouddorp, pasen, pinksteren, Port Greve, Prijsvraag, Rabbit Hill, Reeuwijkse Plassen, Reevallis, Rehrenberg, Salztal, Schatberg, Sluftervallei, Sneekermeer, Sonnenberg, Stroombroek, Suyderoogh, Terherne, Terschelling, Texel, Travemunde, Twenhaarsveld, Veluwemeer, Vennenbos, Vierwaldstattersee, Vitamaris, Vlegge, Vlieduyn, Vogelmient, voorjaar, vuurwerkvrij, Walensee, Warsberg, Waufsberg, winter, Winterberg, Wirfftal, Wolfsberg, zomer, Zwitserland

Andere Acties

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap