Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

dinsdag 3 september 2013

Zwitserland trakteert gasten Landal Lenzerheide op Autobahnvignet

Zwitserland Toerisme trakteert de eerste vijftig boekers van het nieuwe Landal Alpine Lodge Lenzerheide op een gratis Autobahnvignet, ter waarde van CHF 40 (33 euro). Ze ondersteunt hiermee de introductie van de derde bestemming van Landal in Zwitserland: Landal Alpine Lodge Lenzerheide.

De nieuwe toplocatie is gelegen op 1.500 m hoogte, dichtbij bergmeer Heidsee en op loopafstand van de dorpskern van Lenzerheide (Graubünden). Lenzerheide is een exclusieve lodge voor luxezoekers en biedt ski-in/ski-out mogelijkheden in een hooggelegen dal tussen twee berghellingen. Op 7 december a.s. worden de eerste gasten ontvangen; reserveren kan vanaf vandaag.
Landal Alpine Lodge Lenzerheide dankt de chique uitstraling aan de luxe uitrusting en het hoge afwerkingsniveau van de 96 woningen en penthouses (2-, 4-, 6- en 8-persoons) en chalets (6- en 8-persoons). Alle woningen zijn voorzien van open haard en de luxe woningen zijn ook uitgerust met privé-sauna.  De centrale voorzieningen bestaan uit een receptiegebouw, kinderspeelruimte, overdekt zwembad met relaxruimte, fitnessruimte, restaurant en vergaderaccommodatie.

Bron en hele artikel: Tourpress