Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

dinsdag 11 februari 2014

De Lommerbergen uitgeroepen tot Recreatie Leerbedrijf van het Jaar 2014

Landal De Lommerbergen uit Reuver is uitgeroepen tot Leerbedrijf van het Jaar 2014 in de sector Recreatie. Het winnende park van Landal GreenParks werd gisteren bekend gemaakt tijdens de RecreatieToppers op de NHTV in Breda. De Lommerbergen bleef de beide andere genomineerden, DroomPark Hooge Veluwe en Walibi Holland B.V. voor, maakte de eigenaar van Lommerbergen vandaag bekend.

De jaarlijkse verkiezing is een initiatief van Kenwerk (kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor de sectoren horeca, bakkerij, reizen, recreatie en facilitaire dienstverlening).

De verkiezingscommissie kende de titel onder meer toe vanwege de zeer professionele aanpak. “Beroepshouding en persoonlijke ontwikkeling voor de stagiair staan centraal. Praktijkopleiders zijn gediplomeerd. Er is een gedegen inwerkprogramma voor zowel de vaste medewerkers als voor de stagiairs. Naast de opdrachten van school kunnen stagiairs ook deelnemen aan trainingen van Landal. Stagiairs kunnen op meerdere afdelingen stage lopen om een compleet beroepsbeeld te krijgen. Landal De Lommerbergen toont een grote mate van betrokkenheid bij het opleidingsproces en is altijd innoverend bezig in samenwerking met regionale scholen,” aldus het rapport van de jury.

Bron en hele artikel: Dichtbij