Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zondag 30 maart 2014

Glutenvrij eten op Landal GreenParks geen probleem

Het is voor mensen die allergisch zijn voor gluten vaak erg lastig om onbezorgd te genieten van hun vakantie, omdat de meeste restaurants van vakantieaccommodaties geen rekening houden met hun dieet. Bij Landal GreenParks houden ze hier wel rekening mee. Deze vakantieparken keten beschikt over maar liefst zestien parken met een glutenvrije menukaart.

Glutenallergie en vakantie
Mensen die allergisch zijn voor gluten moeten heel goed op hun voeding letten. Gluten zijn eiwitten die in veel producten zitten en die bij mensen met een glutenallergie voor een reactie kunnen zorgen waarbij het slijmvlies van de dunne darm kan worden aangetast. Gluten zit onder meer in granen, meel, koekjes, macaroni en spaghetti. Omdat mensen op vakantie vaak afhankelijk zijn van de menukaart van het restaurant van de accommodatie of omliggende restaurants kan het soms moeilijk zijn om glutenvrij te eten.

Glutenvrije menukaart bij Landal GreenParks
Landal staat erom bekend dat ze zoveel mogelijk rekening houden met de vakantiewensen van zoveel mogen mensen. Ze beschikken over speciale accommodaties voor mensen met astma/COPD, mindervaliden en zorgbungalows. Maar dat niet alleen; verschillende parken beschikken ook over een glutenvrije menukaart.

Bron en hele artikel: bungalowpark overzicht

Deelnemende parken:
Landal HeideheuvelLandal Aelderholt
Landal HeihaasLandal Beach Resort Ooghduyne
Landal ColdenhoveLandal de Lommerbergen
Landal Het VennenbosLandal Hoog Vaals
Landal Landgoed 't LooLandal Landgoed Aerwinkel
Landal MiggelenbergLandal Port Greve
Landal Rabbit HillLandal Sluftervallei
Landal StroombroekLandal Twenhaarsveld