Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

woensdag 14 mei 2014

Nikki Groote Schaarsberg wint Food Packaging Award 2014

Nikki Groote Schaarsberg heeft met haar knapzak ontwerp voor Landal de Bunzl Food Packaging Award gewonnen. De tweedejaars studenten van HAS Hogeschool Den Bosch hadden de opdracht om een verrassend welkomstpakket te ontwikkelen voor het vakantiepark.

Het is voor het 7e jaar op rij dat de Bunzl Food Packaging Award wordt uitgereikt. De Bunzl Food Packaging Award is ontstaan uit een samenwerking tussen HAS Hogeschool Den Bosch en Bunzl. Ieder schooljaar schrijft Bunzl een opdracht uit aan studenten van de opleiding Food Design & Innovation van de HAS Hogeschool Den Bosch.

Van knapzak naar duurzame windmolen
Nikki Groote Schaarsberg heeft met haar knapzak ontwerp laten zien hoe Landal de jonge gasten op een leuke manier kennis kan laten maken met de natuur. De knapzak, gemaakt van karton, biedt ruimte aan kleine spulletjes waarmee kinderen de natuur rondom het Landal park kunnen verkennen. Na de verkenningstocht kan de knapzak worden omgetoverd tot een windmolen. “Op deze manier heeft de verpakking een dubbele functie en heb ik niet alleen gekeken naar het spelen in de natuur maar ook een duurzame verpakking ontwikkeld’, aldus Nikki Groote Schaarsberg, tweede jaars studente Food Design & Innovation aan HAS Hogeschool.

Bronnen: Has en Foodclicks