Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

vrijdag 27 juni 2014

Nieuwe luxe en grote woningen Nieuwvliet

Plannen om lekker uit te waaien aan de kust? En wilt u met uw familie of vrienden in een riante vrijstaande woning verblijven? Dan zijn de nieuwe luxe woningen of de ruime groepswoningen op Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad iets voor u!

Extra luxe woningen 6EL
De in Zeeuwse stijl gebouwde zespersoons-woning is voorzien van alle luxe van nu. Het biedt u zelfs nog een stapje extra. Standaard beschikt de woning o.a. over een flatscreen-tv, DVD-/cd-speler, Blu-ray speler en buitenhaard. In de keuken mogen de afwasmachine en nespresso apparaat niet ontbreken en het sanitair voorziet niet alleen in een sauna, maar ook een heuse sunshower. Dat is pas extra luxe!

Uw boerderijwoning 10L
De luxe 10-peroons boerderijwoning heeft 5 slaapkamers met twee 1-persoons bedden (boxsprings), 3 moderne badkamers en een sauna en sunshower. De open keuken is voorzien van afwasmachine en ruime kookgelegenheid door de 6-pits gasplaat. Deze woning is tevens rolstoeltoegankelijk.

Uw boerderijwoning 22C
Gezellig met een grote groep genieten aan de Zeeuwse kust? Dan is de nieuwe
comfortabele 22-persoons boerderijwoning ideaal. De woning heeft maar liefst 11 slaapkamers met twee 1-persoons bedden (boxsprings) en 5 badkamers. Ruimte genoeg voor iedereen om van een heerlijk verblijf te genieten. Ook deze ruime 22-persoonswonining is rolstoeltoegankelijk.

Bron: Landal