Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

woensdag 25 juni 2014

Volop vernieuwingen op Hof van Saksen

Op Hof van Saksen doen we er alles aan om u een buitengewoon verblijf te bezorgen. Zo zijn we op het resort druk bezig met allerlei vernieuwingen in en om onze boerderijen waarvan u nog voor de zomervakantie kunt gaan genieten.

VERNIEUWDE SPEELTUINEN EN SPORTARENA
Alle speeltuinen op het resort zijn vanaf 4 juli vernieuwd met spannende klimtoestellen, glijbanen, een zandspeeltuin en schommels voor urenlang speelplezier voor alle kleine maar ook grote kinderen.

De vernieuwde sportarena biedt deze zomer volop sportief plezier met een nieuw kunstgrasveld voor een actief potje voetbal, een basketbalveld, tafeltennistafels en slagplanken voor een spannende hockeywedstrijd.

NIEUWE TYPE COMFORT BOERDERIJEN
Vanaf het lange Hemelvaartweekend, 28 mei 2014, presenteren wij twee nieuwe type comfort boerderijen: 4-persoons comfort boerderij type 4CE en 6-persoons comfort boerderij type 6CE.

In deze boerderijen geniet u van diverse nieuwe elementen zoals een comfortabele hoekbank, stijlvolle fauteuil en sfeervolle decoraties. In de ouderslaapkamer zorgen de tweede LED Flatscreen TV en de toppers op de boxspringbedden voor nog meer comfort en ontspanning.

Bron: Landal