Landal GreenParks VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Landal GreenParks | Last Minute | Thema | Landal Skilife | Landal Campings

 

Natuurlijk bij Landal GreenParks

 

 

 

 
snel meer weten over iets van Landal
(bijv: lommerbergen, subtropisch, duitsland, zomervakantie, copd)
uw onderwerp/code:


zaterdag 5 juli 2014

Landal Waterpark Sneekermeer voltooid

Landal Waterpark Sneekermeer, gelegen aan de rand van het Sneekermeer in het bekende dorp Terherne, is geheel voltooid. Van het park zijn nu alle 68 aan het water gelegen woningen beschikbaar voor de verhuur door Landal. Door de centrale ligging is het park het gehele jaar door een ideale uitvalsbasis voor vaar-, wandel- en fietstochten door het Friese landschap.

Landal Sneekermeer 001“De mooie woningen in combinatie met de ideale ligging direct aan het Sneekermeer maken van dit Landal park een zeer geliefde vakantiebestemming. Het vakantieseizoen is begonnen en we verwachten weer veel gasten te ontvangen die op en aan het water willen verblijven in het prachtige Friesland. Dit is belangrijk, niet alleen voor ons, maar ook voor de omgeving. De gasten trekken er op uit, ze besteden in de regio wat weer ten goede komt aan de lokale ondernemers.”, aldus Bas Hoogland, commercieel directeur.

De eerste 20 woningen op Landal Waterpark Sneekermeer werden in 2012 opgeleverd en inmiddels is het kleinschalige park compleet. De 68 vrijstaande waterwoningen variëren in grootte van vier tot acht personen. Er zijn vier typen woningen, met elk een unieke inrichting. Het woongedeelte bevindt zich bij de meeste woningen op de eerste verdieping en is voorzien van terrasdeuren naar het ruime balkon dat een prachtig uitzicht geeft op het aangrenzende Sneekermeer. De slaapkamers bevinden zich op de benedenverdieping.
...
Kameleondorp
Op loopafstand van het park ligt het karakteristieke centrum van Terherne met dichtbij het Kameleondorp: een speeldorp voor kinderen gebaseerd op de beroemde boeken.
In de directe omgeving van het park is Friesland op haar mooist. De bezienswaardigheden en het natuurschoon zijn op de fiets, wandelend of natuurlijk via het water te bereiken.

Bron en hele artikel: Pretwerk

Labels:
 

. .Labels

acties, activiteiten, Aelderholt, Aerwinkel, Ameland, Amerongse Berg, awards, Beach Resort, Beach Villa's, Belgie, Bloemert, Bollo, Brandnertal, Brochure, Burgh Haamstede, Businessline, camping, Cauberg, Chalet Matin, Coldenhove, Darwin Forest, Denemarken, Divers, Duc de Brabant, Duitsland, Dunimar, Duurzaamheid, Dwergter Sand, Eifeler Tor, Elsgraven, Engeland, Esonstad, evenementen, Gebeurtenissen, Gottales, Haamstede, Heideheuvel, Heihaas, heimbachtal, Hellendoornse Berg, hemelvaart, herfst, Herfstvakantie, Hochmontafon, Hochwald, hoek van holland, Hof van Saksen, Hongarije, Hoog Vaals, Hunerwold State, katschberg, Kerst, Kerstvakantie, Kleinkirchheim, Land van Bartje, Landgoed 't Loo, Lauwersoog, lente, Lenzerheide, limburg, Livingstone, Lommerbergen, Miggelenberg, Mooi Zutendaal, Nieuwvliet, Ooghduyne, oostenrijk, Orveltermarke, Ouddorp, pasen, pinksteren, Port Greve, Prijsvraag, Rabbit Hill, Reeuwijkse Plassen, Reevallis, Rehrenberg, Salztal, Schatberg, Sluftervallei, Sneekermeer, Sonnenberg, Stroombroek, Suyderoogh, Terherne, Terschelling, Texel, Travemunde, Twenhaarsveld, Veluwemeer, Vennenbos, Vierwaldstattersee, Vitamaris, Vlegge, Vlieduyn, Vogelmient, voorjaar, vuurwerkvrij, Walensee, Warsberg, Waufsberg, winter, Winterberg, Wirfftal, Wolfsberg, zomer, Zwitserland

Andere Acties

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap