Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

donderdag 17 juli 2014

Statement Bas Hoogland: Ik vertrek. Time for a change!

Nadat verschillende mensen al gereageerd hebben naar Bas Hoogland, heeft hij ondertussen heeft zelf een statement geplaatst (zie hieronder) op de landal website:

Na ruim 18 jaar met ongelooflijk veel plezier voor Landal GreenParks te hebben gewerkt, heb ik besloten Landal per 1 januari 2015 te gaan verlaten. Onder het motto: “It’s time for a change!” heb ik gekozen voor een ander ritme en een compleet andere invulling van zowel mijn zakelijk als privé leven.

Zoals jullie weten geniet ik van het feit dat andere mensen het naar de zin hebben. En wellicht is ook bekend dat ik een groot liefhebber ben van het Zuid-Limburgse land. Deze combinatie heeft mijn vrouw en mijzelf doen besluiten een prachtig gelegen Limburgs vakwerkhuis in Vijlen te gaan exploiteren als (groeps-)accommodatie van max. ca. 18 personen en hier ook te gaan wonen. Daarnaast ga ik na 1 januari a.s. mijn bijna 30 jaar marketing & sales ervaring in de leisure markt inzetten voor bedrijven die mijn passie en enthousiasme voor dit vak willen gebruiken.

Zoals gezegd: “Time for a change!”, hetgeen voor mij een zeer moeilijke beslissing was na zoveel jaar met hart en ziel dit mooie bedrijf mede te hebben opgebouwd. En er staat nu een merk waar we allemaal trots op mogen zijn. Een dijk van een merk zelfs, succesvol en vol ambitieuze plannen voor de toekomst.

Tot 1 januari a.s. blijf ik ‘full swing’ aan het werk en ook daarna blijf ik bij Landal betrokken voor speciale projecten.

Bas Hoogland

Bron landal