Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

vrijdag 8 augustus 2014

Wethouder Prinsen loopt stage in recreatiepark

Wie vorige week een lekker weekje ontspannen had geboekt in Landal Miggelenberg in Hoenderloo, kon zomaar aan de balie worden geholpen door wethouder Olaf Prinsen. Aan het bijverdienen, wethouder? Olaf: “Daar lijkt het op, maar dat is het zeker niet. Ik liep een dag stage.” Twitteraar Jan de Hoop herkende de wethouder op zijn stageplaats en toonde het aan de hele wereld.

Olaf Prinsen over zijn stage: “Toen ik aantrad als wethouder voor Economische Zaken heb ik de Apeldoornse ondernemers aangeboden graag een dag langs te komen om ook echt mee te werken. Ik weet dat dat een hele goede manier is om écht een indruk te krijgen van wat er speelt bij een bedrijf. In dit geval leerde ik hoe het eraan toegaat in de toeristische sector. Aan de balie merk je hoe ver bedrijven gaan in hun gastvrijheid. Ook niet zulke blije recreanten worden optimaal opgevangen.”

Hadden de ondernemers u hiervoor uitgedaagd? Wethouder Prinsen: “In een van mijn vorige banen werkte ik bij een belangenorganisatie voor recreatieondernemers. Wij nodigden leden van de Tweede Kamer uit voor een stage. Zij vonden dat heel leerzaam en de bedrijven waar ze kwamen, vonden het geweldig om écht even te laten zien wat er zoal speelt. Dat werkte goed en dat wilde ik ook voor deze portefeuille.”

Bron: Apeldoorn Direct