Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

maandag 13 oktober 2014

Landal presenteert haar eerste Duurzaamheidsverslag

Landal GreenParks heeft op de Dag van de Duurzaamheid, haar eerste Duurzaamheidsverslag uitgegeven. Onder de titel ‘Wat groen kan doen’ verwoordt de aanbieder van vakantieverblijven haar visie en ambitie op het gebied van duurzaam en betrokken ondernemen.

Landal GreenParks voelt zich nauw verbonden met haar naaste omgeving, de natuur, de gasten en de samenleving. Het bedrijf is actief bezig de overstap te maken naar een groene onderneming, van buiten én van binnen. Een belangrijke stap hierin is het creëren van bewustwording.

“In ons eerste Duurzaamheidsverslag, dat in de plaats komt van het sociaal jaarverslag, hebben we gekozen voor een toegankelijke en brede opzet. We willen vooral laten zien welke groene ambities we hebben. Maar ook dat duurzaam ondernemen tijd kost, vraagt om investeringen in zowel middelen als overtuiging en dat iedereen zijn steentje bijdraagt. Waar het ons om gaat is, dat we continu blijven kijken óf en wáár het nog beter kan,” aldus Thomas Heerkens, algemeen directeur van Landal GreenParks.

Bron en hele artikel: Pretwerk