Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

maandag 2 maart 2015

Landal Aelderholt genomineerd in recreatiesector

Wordt Landal opnieuw Leerbedrijf van het Jaar?

Opleiding en ontwikkeling van medewerkers staan bij Landal hoog op de agenda. Jaarlijks worden er circa 550 stageplaatsen aangeboden op de diverse parken en kantoren in binnen- en buitenland en vele stagiaires vinden hun weg naar een vaste baan via een stage. Tijdens de jaarlijkse verkiezing van ‘Leerbedrijf van het Jaar in de sector Recreatie’ zijn dit jaar alle ogen gericht op Landal Aelderholt. Vorig jaar werd Landal De Lommerbergen uitgeroepen tot Leerbedrijf van het Jaar.

De beoordeling vindt plaats aan de hand van de volgende criteria: betrokkenheid bij het opleidingsproces, visie op opleiden, aanwezigheid opleidingsplan, personeelsbeleid, opleidingsklimaat, deelname aan activiteiten, vervullen van ambassadeursrol en de opleidingsresultaten.

Landal Aelderholt gaat de strijd aan met twee andere genomineerden: Kennemer Duincamping Bakkum en Billy Bird Park Hemelrijk. Op 10 maart a.s. wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens het evenement ‘Werken in de recreatie: leuk, fit en vitaal’. Kenwerk (kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven) organiseert de verkiezing.

Bron: Landal