Landal GreenParks VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Landal GreenParks | Last Minute | Thema | Landal Skilife | Landal Campings

 

Natuurlijk bij Landal GreenParks

 

 

 

 
snel meer weten over iets van Landal
(bijv: lommerbergen, subtropisch, duitsland, zomervakantie, copd)
uw onderwerp/code:


donderdag 19 maart 2015

Landal loop 2015

www.landal.nl/m1592l 75 euro extra lang weekend korting
Ook dit jaar wordt weer de jaarlijkse Landalloop georganiseerd door Atletiek- en Survival vereniging Atletics, in samenwerking met Landal Landgoed De Hellendoornse Berg. De Landalloop vindt dit jaar plaats op zaterdag 28 maart. Met afstanden van 1 tot en met 15 kilometer is het wederom een evenement voor jong en oud.

Het parcours van de 5, 10 en 15 km is uitgezet door de bosrijke omgeving, aan de rand van De Sallandse Heuvelrug. Het eerste startschot van de dag zal om 12.00 uur worden gegeven voor de lopers van de 5 km. Om 14.15 uur zal gestart worden voor de 15 km en enkele minuten later, om 14.19 uur voor de 10 km.
Na de 5 km en voor de 10 km zal het kinderprogramma plaatsvinden. Het parcours van het kinderprogramma is uitgezet over het park. Om 12.45 uur is het de beurt aan de leeftijdscategorie 13 t/m 16 jaar. Zij gaan strijden voor de 2 km. Om 13.10 uur gaan de meisjes t/m 9 jaar van start voor de 1 km. Om 13.25 worden zij gevolg door de jongens t/m 9 jaar, ook zij gaan de 1 km lopen. De 1 km is er ook voor meisjes en jongens tussen de 10 en 12 jaar. De meisjes gaan om 13.40 uur van start en de jongens om 13.55 uur. Alle kinderen die meedoen aan de 1 of 2 km mogen ’s middags gratis zwemmen in het overdekte zwembad van Landal Landgoed De Hellendoornse Berg. Ouders kunnen ondertussen onder het genot van een kopje koffie opwarmen in café De Teydt.

Bron: De Weekkrant

Labels:
 

. .Labels

acties, activiteiten, Aelderholt, Aerwinkel, Ameland, Amerongse Berg, awards, Beach Resort, Beach Villa's, Belgie, Bloemert, Bollo, Brandnertal, Brochure, Burgh Haamstede, Businessline, camping, Cauberg, Chalet Matin, Coldenhove, Darwin Forest, Denemarken, Divers, Duc de Brabant, Duitsland, Dunimar, Duurzaamheid, Dwergter Sand, Eifeler Tor, Elsgraven, Engeland, Esonstad, evenementen, Gebeurtenissen, Gottales, Haamstede, Heideheuvel, Heihaas, heimbachtal, Hellendoornse Berg, hemelvaart, herfst, Herfstvakantie, Hochmontafon, Hochwald, hoek van holland, Hof van Saksen, Hongarije, Hoog Vaals, Hunerwold State, katschberg, Kerst, Kerstvakantie, Kleinkirchheim, Land van Bartje, Landgoed 't Loo, Lauwersoog, lente, Lenzerheide, limburg, Livingstone, Lommerbergen, Miggelenberg, Mooi Zutendaal, Nieuwvliet, Ooghduyne, oostenrijk, Orveltermarke, Ouddorp, pasen, pinksteren, Port Greve, Prijsvraag, Rabbit Hill, Reeuwijkse Plassen, Reevallis, Rehrenberg, Salztal, Schatberg, Sluftervallei, Sneekermeer, Sonnenberg, Stroombroek, Suyderoogh, Terherne, Terschelling, Texel, Travemunde, Twenhaarsveld, Veluwemeer, Vennenbos, Vierwaldstattersee, Vitamaris, Vlegge, Vlieduyn, Vogelmient, voorjaar, vuurwerkvrij, Walensee, Warsberg, Waufsberg, winter, Winterberg, Wirfftal, Wolfsberg, zomer, Zwitserland

Andere Acties

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap