Landal GreenParks VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Landal GreenParks | Last Minute | Thema | Landal Skilife | Landal Campings

 

Natuurlijk bij Landal GreenParks

 

 

 

 
snel meer weten over iets van Landal
(bijv: lommerbergen, subtropisch, duitsland, zomervakantie, copd)
uw onderwerp:


maandag 30 maart 2015

Nieuwe uitstraling van Landal Wirfttal

Op Landal Wirfttal is deze winter hard gewerkt om talrijke vernieuwingen te realiseren. Vanaf eind juni heeft het gehele park een nieuwe uitstraling. Eén van de vernieuwingen is dat de receptie en Parkshop in één gebouw worden ondergebracht, waardoor langere openingstijden en een uitgebreid assortiment mogelijk zijn. Naast de receptie bevindt zich een nieuw terras direct aan de Wirft waar u kunt genieten van een heerlijk kopje koffie, drankje of kleine snacks. Ook wordt het mogelijk broodjes te laten bezorgen op de camping.

Recreatieplas en outdooractiviteiten
Bijzonder trots zijn we op de nieuwe recreatieplas (geen zwemwater) met strand en ligweide, waar het in de zomermaanden goed toeven is. Klein en groot vermaken zich op de low rope parcours aan de plas. Ook visliefhebbers komen aan hun trekken, met de vismogelijkheden en een vissteiger. Daarnaast wordt er ook een uitgebreid outdoorprogramma aangeboden met vele activiteiten voor jong en oud. Voor wie de omgeving op de fiets wil verkennen, is er fietsverhuur direct op de camping.

Vernieuwde camping
Ook de camping zelf wordt gedeeltelijk vernieuwd. Er worden 40 nieuwe plekken aangelegd, waarvan er 15 vrij uitzicht op het meer hebben en 10 worden vergroot naar meer dan 100m2. Heerlijk de ruimte tijdens uw kampeervakantie! Ook de sanitairgebouwen zijn vernieuwd voor een frisse start in het nieuwe kampeerseizoen. Ze zijn gedeeltelijk voorzien van zonnepanelen en dragen daarmee bij aan onze duurzame doelstellingen. Als laatste zijn alle mobile homes zo geplaatst dat ze alle uitzicht hebben over het meer. Kortom, Landal Wirfttal is klaar voor de toekomst en hoopt u snel te mogen verwelkomen!


Bron: Landal

Labels:

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage
 

. .Labels

acties, activiteiten, Aelderholt, Aerwinkel, Ameland, Amerongse Berg, awards, Beach Resort, Beach Villa's, Belgie, Bloemert, Bollo, Brandnertal, Brochure, Burgh Haamstede, Businessline, camping, Cauberg, Chalet Matin, Coldenhove, Darwin Forest, Denemarken, Divers, Duc de Brabant, Duitsland, Dunimar, Duurzaamheid, Dwergter Sand, Eifeler Tor, Elsgraven, Engeland, Esonstad, evenementen, Gebeurtenissen, Gottales, Haamstede, Heideheuvel, Heihaas, heimbachtal, Hellendoornse Berg, hemelvaart, herfst, Herfstvakantie, Hochmontafon, Hochwald, hoek van holland, Hof van Saksen, Hongarije, Hoog Vaals, Hunerwold State, katschberg, Kerst, Kerstvakantie, Kleinkirchheim, Land van Bartje,

Landgoed 't Loo, Lauwersoog, lente, Lenzerheide, limburg, Livingstone, Lommerbergen, Miggelenberg, Mooi Zutendaal, Nieuwvliet, Ooghduyne, oostenrijk, Orveltermarke, Ouddorp, pasen, pinksteren, Port Greve, Prijsvraag, Rabbit Hill, Reeuwijkse Plassen, Reevallis, Rehrenberg, Salztal, Schatberg, Sluftervallei, Sneekermeer, Sonnenberg, Stroombroek, Suyderoogh, Terherne, Terschelling, Texel, Travemunde, Twenhaarsveld, Veluwemeer, Vennenbos, Vierwaldstattersee, Vitamaris, Vlegge, Vlieduyn, Vogelmient, voorjaar, vuurwerkvrij, Walensee, Warsberg, Waufsberg, winter, Winterberg, Wirfftal, Wolfsberg, zomer, Zwitserland

Andere Acties

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap