Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

woensdag 4 maart 2015

Volop prijzen voor Landal GreenParks

Met het cijfer 8,6 is het bungalowpark Efteling Bosrijk in 2014 door de gasten van BungalowSpecials.nl verkozen tot ‘Beste bungalowpark van Nederland’. Voor het tweede jaar op rij mag Efteling Bosrijk zich een jaar lang het beste bungalowpark van Nederland noemen. Ook Landal GreenParks en Attractie- en Vakantiepark Slagharen vielen in de prijzen.

Volop prijzen voor Landal GreenParks
Naast Efteling Bosrijk viel ook de keten Landal GreenParks volop in de prijzen. Zo is Landal Kasteeldomein de Cauberg uitgeroepen tot meest luxe bungalowpark en heeft Landal Esonstad de prijs in ontvangst genomen voor ‘Beste bungalowpark van Twente’. Bovendien draagt de gehele keten Landal GreenParks een jaar lang de titel ‘Beste
bungalowpark-keten van Nederland’. Daarnaast zijn er onder andere prijzen uitgereikt voor het ‘Beste bungalowpark van België’ aan Parc Les Etoiles, voor het ‘Beste bungalowpark van Duitsland’ aan Lindner Ferienpark Nürburgring en het ‘Beste bungalowpark van de Wadden’ aan Vakantiepark De Krim Texel. De prijs voor het meest kindvriendelijke park is voor Attractie- en Vakantiepark Slagharen.

Bron en hele artikel: Pretwerk