Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

woensdag 8 april 2015

'Huis van Hilde' positief over Landal DuynParc

"Zijn het Huis van Hilde en de provincie tegen de vestiging van een Landal Greenpark op de Zanderij?" Die vraag stelde wethouder Leo van Schoonhoven vorige week aan Rob van Eerden, projectleider Huis van Hilde bij de provincie Noord-Holland. Van Eerden stelde op persoonlijke titel te spreken, maar hij "zou niet weten waarom er via onderhandelingen en eventueel bijstellen van de plannen geen park op de Zanderij zou kunnen komen."

Op de overigens zeer geslaagde Algemene Ledenvergadering van de Ondernemers Vereniging Castricum (OVC) in het Huis van Hilde, was buiten de officiële agendapunten als afsluiting een rondleiding door het Huis gepland. Die rondleiding werd verzorgd door provinciaal archeoloog Rob van Eerden.

Volgens Van Eerden is de ontwikkeling van het gebied rondom het Huis van Hilde een belangrijk aandachtspunt geweest. Hier is weer een beetje duinlandschap gecreëerd. De aanpassingen zijn tot stand gekomen in goed overleg en zeer secuur afgewogen. Daarom ligt een deel van het Huis van Hilde onzichtbaar onder aangebracht duingebied.

Bron en hele artikel: Dichtbij