Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zaterdag 4 april 2015

Schapen hoeden bij Landal De Vers!

n samenwerking met de Wereldboom kunt u bij Landal De Vers in de meivakantie over de hei en door de bossen zwerven met schapen.

Schapen hoeden
Zwerf als een echte herder samen met herder Frank en bordercollie Edge over de hei en door de bossen van Overloon. Herder Frank heeft 23 schapen en een heleboel lammetjes. Tijdens deze twee uur durende wandeling komt u alles over schapen te weten, is er tijd om de schapen en lammetjes te knuffelen, geeft herder Frank een demonstratie samen met zijn bordercollie en wordt u uitgedaagd om samen de schapenkudde over de velden te drijven. De wandeling vindt plaats in een kleine groep van maximaal 15 personen, wees er dus snel bij!

Meivakantie
Deelnemen aan het schapen hoeden kan tijdens de meivakantie op dinsdag 28 april om 19:00 uur, woensdag 29 april om 13:00, zondag 3 mei om 10:00 uur of op woensdag 6 mei om 13:00 uur. Vertrek en terugkomst is op Landal De Vers. De kosten voor het schapen hoeden zijn €12,50 p.p., kinderen onder de 3 jaar zijn gratis. Aan het einde van de wandeling krijgt u een pluk regenboogwol als aandenken!

Bron: Landal