Landal GreenParks VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Landal GreenParks | Last Minute | Thema | Landal Skilife | Landal Campings

 

Natuurlijk bij Landal GreenParks

 

 

 

 
snel meer weten over iets van Landal
(bijv: lommerbergen, subtropisch, duitsland, zomervakantie, copd)
uw onderwerp/code:


dinsdag 28 april 2015

Vernieuwde huisjes Land van Bartje

Bent u op zoek naar een luxe bungalow voor een weekendje weg? En wilt u met uw familie of vrienden in een vrijstaande boerderij verblijven? Op Landal Het Land van Bartje in Ees is de luxe 6/8-persoons Drentse boerderij voorzien van een vernieuwd interieur. De luxe boerderijen zijn allemaal vrijstaand op zeer ruime kavels en bieden volop privacy in een bosrijke omgeving.

Vernieuwde 8-persoons Drentse boerderij Luxe!

8EL: 8-persoons Drentse boerderij Luxe
In de vernieuwde 8-persoons Drentse boerderijen ontbreekt het u aan niets. De luxe boerderijen zijn voorzien van een nieuw eigentijds duurzaam interieur en voorzien van een sauna en zonnebank. En natuurlijk kunt u ook heerlijk ontspannen op het grote terras voorzien van een luxe terrasset.

Vernieuwde 6-persoons Drentse kinderhoeve Luxe!

6DLK: 6-persoons Drentse kinderhoeve Luxe
In de luxe vernieuwde 6-persoons Drentse kinderhoeve ontbreekt het u en uw kinderen aan niets. Zo is de woonkamer voorzien van een kinderspeeltafel met kinderfauteuils, sjoelbak en is de ruime Drentse kinderhoeve voorzien van sauna, bubbelbad en zonnebank. Maar de echte nummer één is de kinderslaapkamer met een stoere hoogslaper, Bartje en zijn vriendjes aan de muur en een brede keuze aan speelgoed voor binnen en buiten. In bad gaan wordt ook een feestje met de kikker douchekop en badspeeltjes. De luxe 6-persoons Drentse kinderhoeves is standaard voorzien van een was-droogcombinatie, kinderledikant, kinderbox, kinderstoel, toiletverkleiner, traphekje, luierwisselaar en veilige stopcontacten. Op het park zijn bolderwagens, buggy’s en kinderfietsen te huur.

Bron: Landal

Labels:
 

. .Labels

acties, activiteiten, Aelderholt, Aerwinkel, Ameland, Amerongse Berg, awards, Beach Resort, Beach Villa's, Belgie, Bloemert, Bollo, Brandnertal, Brochure, Burgh Haamstede, Businessline, camping, Cauberg, Chalet Matin, Coldenhove, Darwin Forest, Denemarken, Divers, Duc de Brabant, Duitsland, Dunimar, Duurzaamheid, Dwergter Sand, Eifeler Tor, Elsgraven, Engeland, Esonstad, evenementen, Gebeurtenissen, Gottales, Haamstede, Heideheuvel, Heihaas, heimbachtal, Hellendoornse Berg, hemelvaart, herfst, Herfstvakantie, Hochmontafon, Hochwald, hoek van holland, Hof van Saksen, Hongarije, Hoog Vaals, Hunerwold State, katschberg, Kerst, Kerstvakantie, Kleinkirchheim, Land van Bartje, Landgoed 't Loo, Lauwersoog, lente, Lenzerheide, limburg, Livingstone, Lommerbergen, Miggelenberg, Mooi Zutendaal, Nieuwvliet, Ooghduyne, oostenrijk, Orveltermarke, Ouddorp, pasen, pinksteren, Port Greve, Prijsvraag, Rabbit Hill, Reeuwijkse Plassen, Reevallis, Rehrenberg, Salztal, Schatberg, Sluftervallei, Sneekermeer, Sonnenberg, Stroombroek, Suyderoogh, Terherne, Terschelling, Texel, Travemunde, Twenhaarsveld, Veluwemeer, Vennenbos, Vierwaldstattersee, Vitamaris, Vlegge, Vlieduyn, Vogelmient, voorjaar, vuurwerkvrij, Walensee, Warsberg, Waufsberg, winter, Winterberg, Wirfftal, Wolfsberg, zomer, Zwitserland

Andere Acties

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap