Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

vrijdag 29 mei 2015

Aquacentre op Village l’Eau d’Heure gerestyled!

www.landal.nl/m1515l UITKIJKEN NAAR UW VERBLIJF OP HOF VAN SAKSEN
Op Landal Village l’Eau d’Heure is het volledig vernieuwde Aquacentre in gebruik genomen. Het interieur heeft een volledige make-over gehad. Gasten kunnen zich helemaal uitleven in het zwembad met beweegbare vloer. Neem een verkoelende duik, ontdek de nieuwe spectaculaire ‘Infinity Jump’ glijbaan en laat de kids heerlijk spelen in de peuterbaden met speeltoestellen.

Daarnaast is er ook een megajacuzzi met waterjets en waterkanonnen. Het nieuwe Aquacentre biedt tevens mogelijkheden voor aquabiking, aquadansen en aquagym. Genoeg te beleven dus voor iedereen!

Duurzaamheid voorop
Bij de renovatie is veel aandacht besteed aan duurzaamheid, een ondererp dat Landal GreenParks altijd bezighoudt. Zo wordt energie bespaard door gebruik van zonnepanelen, is er een warmte-terugwininstallatie geplaatst en wordt er hergebruik van water toegepast.

Apart buitenbad
Vanaf 15 juni 2015 wordt een apart buitenbad met zonneweide en speelzones geopend. Vanuit het binnenbad zwemt u straks zo de frisse lucht in naar het kleine buitengedeelte. Naast het vernieuwde Aquacentre kunt u vanaf 6 juli ook gebruik maken van een volledig nieuwe wellnessruimte. Ontspan in het stoombad of in één van de vele sauna’s. Tot rust komen onder de zonnebank of in de jacuzzi kan uiteraard ook.

Bron: Landal