Landal GreenParks VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Landal GreenParks | Last Minute | Thema | Landal Skilife | Landal Campings

 

Natuurlijk bij Landal GreenParks

 

 

 

 
snel meer weten over iets van Landal
(bijv: lommerbergen, subtropisch, duitsland, zomervakantie, copd)
uw onderwerp:


zaterdag 16 mei 2015

Landal GreenParks gestegen naar nummer 4 grootste horeca bedrijven in Nederland.

De 100 grootste horecabedrijven van Nederland boekten in 2014 een recordomzet. Samen waren ze goed voor een omzet van bijna €6 miljard, dat is €320 miljoen meer dan in 2013. De zon schijnt weer in de directiekamers.

Nummer 1: McDonald's
Bij de nummer 1 gaat de groei wat minder hard. In 2014 kwamen er vijf nieuwe restaurants bij. Dit droeg, samen met het inzetten van voordeelacties (zoals de 1-2-3-cheeseburger) en het vergaren van omzet op nieuwe dagdelen, bij aan een kleine omzetstijging.

Nummer 2: Van der Valk Hotels
Van der Valk staat wederom op de tweede plaats in deze ranglijst. Lof alom voor dit Nederlandse horecaconcern dat flink aan de weg timmert en vernieuwt.

Nummer 3: Ns Stations Retail
Als de signalen niet bedriegen, staat NS Stations Retail aan de vooravond van een grote ommezwaai. De NS-top gaf recent te kennen het exploiteren van horeca niet langer te beschouwen als een kernactiviteit.

Nummer 4: Landal GreenParks
Sinds 1 januari 2015 heeft Landal Greenparks een nieuw commercieel directeur. Bas Hoogland verliet na 18 jaar het vertrouwde nest. Toch zal hij niet volledig uit beeld verdwijnen. Hij laat weten betrokken te blijven voor ‘speciale projecten’. Erik van Essen neemt het stokje als commercieel directeur over. Algemeen directeur Thomas Heerkens vulde onze vragenlijst in en laat weten dat het zakelijk hoogtepunt voor zijn bedrijf de toekenning van het predikaat ‘Beste Werkgever’ was, en dat hij de oogste waarderingen kreeg van gasten in de sector. Hij deelt dan ook twee achten uit als rapportcijfer over
2014 voor zijn bedrijf en voor het economische klimaat. ‘Gezonde groei van omzet, bezettingsgraad en marktaandeel.’ Het toenemend consumentenvertrouwen stemt hem positief. De topman van Landal verwacht twee vestigingen in 2015 te openen en te investeren in bungalows en restaurants. Afgelopen jaar ging er geld naar vernieuwing van bungalows, speelgebieden en een onlineplatform.

Bron: Misset Horeca

Labels:

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage
 

. .Labels

acties, activiteiten, Aelderholt, Aerwinkel, Ameland, Amerongse Berg, awards, Beach Resort, Beach Villa's, Belgie, Bloemert, Bollo, Brandnertal, Brochure, Burgh Haamstede, Businessline, camping, Cauberg, Chalet Matin, Coldenhove, Darwin Forest, Denemarken, Divers, Duc de Brabant, Duitsland, Dunimar, Duurzaamheid, Dwergter Sand, Eifeler Tor, Elsgraven, Engeland, Esonstad, evenementen, Gebeurtenissen, Gottales, Haamstede, Heideheuvel, Heihaas, heimbachtal, Hellendoornse Berg, hemelvaart, herfst, Herfstvakantie, Hochmontafon, Hochwald, hoek van holland, Hof van Saksen, Hongarije, Hoog Vaals, Hunerwold State, katschberg, Kerst, Kerstvakantie, Kleinkirchheim, Land van Bartje,

Landgoed 't Loo, Lauwersoog, lente, Lenzerheide, limburg, Livingstone, Lommerbergen, Miggelenberg, Mooi Zutendaal, Nieuwvliet, Ooghduyne, oostenrijk, Orveltermarke, Ouddorp, pasen, pinksteren, Port Greve, Prijsvraag, Rabbit Hill, Reeuwijkse Plassen, Reevallis, Rehrenberg, Salztal, Schatberg, Sluftervallei, Sneekermeer, Sonnenberg, Stroombroek, Suyderoogh, Terherne, Terschelling, Texel, Travemunde, Twenhaarsveld, Veluwemeer, Vennenbos, Vierwaldstattersee, Vitamaris, Vlegge, Vlieduyn, Vogelmient, voorjaar, vuurwerkvrij, Walensee, Warsberg, Waufsberg, winter, Winterberg, Wirfftal, Wolfsberg, zomer, Zwitserland

Andere Acties

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap