Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

vrijdag 22 mei 2015

Spa en Wellness op Hof van Saksen

De nieuwe Spa en Wellness brochure staat vol met nieuwe beautybehandelingen, een uitgebreid massage-aanbod en heerlijke verwenarrangementen. Geniet van resultaatgerichte behandelingen, uitgevoerd door professionele schoonheidsspecialisten en masseurs, die uw zintuigen prikkelen en waarbij authentieke rituelen worden gecombineerd met moderne behandelmethoden.

Kijk snel in de nieuwe Spa & Wellness brochure voor het complete aanbod van behandelingen en verwen uzelf met een heerlijk dagje luxe en ontspanning.

NIEUW: BADKLEDINGDAGEN

Op verzoek van onze gasten is er nu op de woensdag en zaterdag badkledingdag in de Spa & Wellness. Het dragen van badkleding is dan de gehele dag voor alle gasten verplicht. Op alle overige dagen is de sauna badkledingvrij.

BEMINERAL®

beMineral® is een zuivere minerale make-up lijn, gemaakt voor de vrouw van morgen. De make-up biedt een perfecte camouflage, is waterafstotend en beschermd de huid tegen uv-straling. Het beMineral® assortiment in onze Spa & Wellness omvat een breed scala aan zuivere minerale producten.

Bron: Landal