Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

maandag 31 augustus 2015

100.000ste passagier veerdienst Landal Esonstad – Schiermonnikoog

Betaal geen reserveringskosten http://www.landal.nl/m1506l
Donderdag 30 juli heeft Landal Esonstad de 100.000ste passagier verwelkomd op de m.s Störtebeker. Elke dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag en in het hoogseizoen ook op woensdag maken vele vakantiegangers en Friezen gebruik van de populaire vaarroute tussen Landal Esonstad en het waddeneiland Schiermonnikoog.

De familie Bruinsma uit Leeuwarden is deze week te gast op de camping van Landal Esonstad en zijn door Milou Buisman van Landal Esonstad en Hans Nagtegaal van Wagenborg Passagiersdiensten in het zonnetje gezet. Naast een mooie bos bloemen heeft de familie ook een gratis verblijf op Landal Esonstad ontvangen.

“Eindelijk konden wij na een aantal dagen slecht weer de 100.000ste passagier verwelkomen op de m.s. Störtebeker. Onze gasten gaan graag een dagje op ontdekking op Schiermonnikoog. De comfortabele reis en vertrek vanaf het park is voor veel gasten een extra reden om een dagje door te brengen op het eiland. Nationaal Park Lauwersmeer en De Wadden zijn prachtig vanaf het water “aldus Milou Buisman, general manager van Landal Esonstad.

bron en hele artikel: RTV NOFriesland