Landal GreenParks VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Landal GreenParks | Last Minute | Thema | Landal Skilife | Landal Campings

 

Natuurlijk bij Landal GreenParks

 

 

 

 
snel meer weten over iets van Landal
(bijv: lommerbergen, subtropisch, duitsland, zomervakantie, copd)
uw onderwerp:


donderdag 6 augustus 2015

Landal genomineerd Beste Werkgevers Award 2015

Landal is ook dit jaar genomineerd voor de ‘Beste Werkgevers Awards 2015’, te midden van 50 andere bedrijven in de categorie meer dan 1.000 medewerkers. In 2014 eindigden we als vierde in de overall notering en waren we het enige bedrijf in de recreatiebranche dat was genomineerd voor de onderscheiding. Ook in 2012 en 2013 behoorden wij tot de genomineerden voor deze award.

Met ruim 300 deelnemende organisaties is dit het grootste werkgeversonderzoek van Nederland, uitgevoerd door Effectory en Intermediair. De positie die organisaties op de ranglijst krijgen is gebaseerd op de algemene tevredenheid van de eigen medewerkers van de onderzochte bedrijven.

Een onderscheiding als de Beste Werkgevers Award past mooi in ons streven ‘Best in Class’ te zijn en om gasten een onvergetelijke vakantie-ervaring te bieden, door altijd voor hen klaar te staan, respect te tonen en verwachtingen te overtreffen. Die gedrevenheid heeft geleid tot deze nominatie en daar kunnen we trots op zijn!

De uitkomsten van het onderzoek onderschrijven het laatste medewerkerstevredenheidsonderzoek van Great Place to Work, waarin 88% van de respondenten Landal een fijne plek vindt om te werken. Een hoge score binnen de Wyndham bedrijven!

Hoe het afloopt met de Beste Werkgevers Award 2015 is nog even spannend: de bedrijven die daadwerkelijk worden onderscheiden, worden bekendgemaakt op 6 oktober a.s. Je kunt alle genomineerden op alfabetische volgorde bekijken op www.beste-werkgevers.nl.

Bron: Landal

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage
 

. .Labels

acties, activiteiten, Aelderholt, Aerwinkel, Ameland, Amerongse Berg, awards, Beach Resort, Beach Villa's, Belgie, Bloemert, Bollo, Brandnertal, Brochure, Burgh Haamstede, Businessline, camping, Cauberg, Chalet Matin, Coldenhove, Darwin Forest, Denemarken, Divers, Duc de Brabant, Duitsland, Dunimar, Duurzaamheid, Dwergter Sand, Eifeler Tor, Elsgraven, Engeland, Esonstad, evenementen, Gebeurtenissen, Gottales, Haamstede, Heideheuvel, Heihaas, heimbachtal, Hellendoornse Berg, hemelvaart, herfst, Herfstvakantie, Hochmontafon, Hochwald, hoek van holland, Hof van Saksen, Hongarije, Hoog Vaals, Hunerwold State, katschberg, Kerst, Kerstvakantie, Kleinkirchheim, Land van Bartje,

Landgoed 't Loo, Lauwersoog, lente, Lenzerheide, limburg, Livingstone, Lommerbergen, Miggelenberg, Mooi Zutendaal, Nieuwvliet, Ooghduyne, oostenrijk, Orveltermarke, Ouddorp, pasen, pinksteren, Port Greve, Prijsvraag, Rabbit Hill, Reeuwijkse Plassen, Reevallis, Rehrenberg, Salztal, Schatberg, Sluftervallei, Sneekermeer, Sonnenberg, Stroombroek, Suyderoogh, Terherne, Terschelling, Texel, Travemunde, Twenhaarsveld, Veluwemeer, Vennenbos, Vierwaldstattersee, Vitamaris, Vlegge, Vlieduyn, Vogelmient, voorjaar, vuurwerkvrij, Walensee, Warsberg, Waufsberg, winter, Winterberg, Wirfftal, Wolfsberg, zomer, Zwitserland

Andere Acties

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap