Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zondag 2 augustus 2015

Prinsheerlijk overnachten in het zuiden van Limburg

Bas Hoogland was 19 jaar lang commercieel directeur van Landal Green Parks waar hij 12.000 vakantiehuisjes beheerde. Daar merkte hij dat de vraag naar grotere vakantiewoningen voor familieweekends of voor meerdere gezinnen met kinderen enorm groeide. Hij besloot het roer volledig om te groeien en zijn eigen Bed-no-Breakfast vakantiewoning in het mooie zuiden van Nederlands Limburg te beginnen.

De Heerlijkheid Vijlen ligt in het prachtige heuvelachtige landschap tussen boomgaarden, weilanden, beekjes en bossen. Het drielandenpunt Vaals, de Bourgondische stad Maastricht en leuke kleine gehuchtjes zijn enkele bezienswaardigheden in de omgeving, maar je vindt er vooral veel rust en natuur waar je kan wandelen en fietsen.

Heerlijkheid Vijlen, gebouwd in vakwerkstijl, telt twee onderkomens: de Lomberg voor 8 tot 14 personen en het Hans en Grietje huisje voor maximaal vier volwassenen en twee kinderen.

De Lomberg heeft een grote huiskamer met knusse houtkachel en een tweede kleinere zitkamer met open haard voor de kinderen, een open keuken, drie grote terrassen met schitterend uitzicht en barbecue en vijf slaapkamers.

Bron en hele artikel: Knack