Landal GreenParks VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Landal GreenParks | Last Minute | Thema | Landal Skilife | Landal Campings

 

Natuurlijk bij Landal GreenParks

 

 

 

 
snel meer weten over iets van Landal
(bijv: lommerbergen, subtropisch, duitsland, zomervakantie, copd)
uw onderwerp:


dinsdag 29 september 2015

Landal steunt actie Natuurmonumenten

Natuurmonumenten gaat in de omgeving van Utrecht een nieuw bos aanplanten met 70.000 bomen: Parkbos De Haar. Met een grootschalige campagne en een speciale TV-actie op RTL4 vindt op 27 september de kick-off plaats.

Landal GreenParks steunt het initiatief van Natuurmonumenten van harte. Landal-vrijwilligers assisteren de telefoonpanels tijdens de uitzending en Landal stelt duizend bomen beschikbaar. Deze bomen zullen door middel van diverse acties aan gasten (en medewerkers) worden weggegeven. Tijdens de boomplantdagen van 5 t/m 8 november kan men zelf de bomen planten.

Midden in de natuur
Landal en Natuurmonumenten zijn dit jaar 10 jaar partners. De parken van Landal liggen midden in de natuur, dichtbij prachtige natuurgebieden en het bedrijf voelt zich sterk verbonden met de natuur. Onder het motto ‘Ontdek wat groen kan doen’ nodigt Landal mensen uit om de natuur te beleven. Op verschillende parken vinden gezamenlijke activiteiten plaats, waaronder wandeltochten met boswachters, de Wilde Buitendagen en Oerrr. Op diverse Landal parken is er een natuurbelevingspad en kunnen kinderen op stap met de natuur-ontdekbox.

10 Gratis verblijven
Nu Natuurmonumenten Nederlanders oproept om mee te doen en een boom te planten in een nieuw bos bij Utrecht, ondersteunt Landal deze oproep van harte. “De natuur is een belangrijk onderdeel van de vakantiebeleving van onze gasten. Men realiseert zich steeds meer dat in de natuur zijn gezond en goed voor je is. We ondersteunen deze actie om nieuwe natuur te creëren dan ook van harte door niet alleen zelf bomen te planten maar deze ook door te geven aan onze gasten,” aldus Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks. Naast het beschikbaar stellen van 1000 bomen om te gaan planten verloot Landal 10 gratis weekend/midweek-verblijven op een park naar keuze onder de kopers van een boom in het nieuwe bos.

Parkbos De Haar
Parkbos De Haar bij Haarzuilens wordt een gevarieerd bos met ligweides en veel verschillende bomen en planten. Er komen wandelpaden, struinpaden, een fietspad, vijvers en speelplekken. Kortom, een heerlijk bos om in rond te dwalen en te ontspannen. De eerste bezoekers zijn vanaf het voorjaar 2016 welkom.

Bron: Landal

Labels:

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage
 

. .Labels

acties, activiteiten, Aelderholt, Aerwinkel, Ameland, Amerongse Berg, awards, Beach Resort, Beach Villa's, Belgie, Bloemert, Bollo, Brandnertal, Brochure, Burgh Haamstede, Businessline, camping, Cauberg, Chalet Matin, Coldenhove, Darwin Forest, Denemarken, Divers, Duc de Brabant, Duitsland, Dunimar, Duurzaamheid, Dwergter Sand, Eifeler Tor, Elsgraven, Engeland, Esonstad, evenementen, Gebeurtenissen, Gottales, Haamstede, Heideheuvel, Heihaas, heimbachtal, Hellendoornse Berg, hemelvaart, herfst, Herfstvakantie, Hochmontafon, Hochwald, hoek van holland, Hof van Saksen, Hongarije, Hoog Vaals, Hunerwold State, katschberg, Kerst, Kerstvakantie, Kleinkirchheim, Land van Bartje,

Landgoed 't Loo, Lauwersoog, lente, Lenzerheide, limburg, Livingstone, Lommerbergen, Miggelenberg, Mooi Zutendaal, Nieuwvliet, Ooghduyne, oostenrijk, Orveltermarke, Ouddorp, pasen, pinksteren, Port Greve, Prijsvraag, Rabbit Hill, Reeuwijkse Plassen, Reevallis, Rehrenberg, Salztal, Schatberg, Sluftervallei, Sneekermeer, Sonnenberg, Stroombroek, Suyderoogh, Terherne, Terschelling, Texel, Travemunde, Twenhaarsveld, Veluwemeer, Vennenbos, Vierwaldstattersee, Vitamaris, Vlegge, Vlieduyn, Vogelmient, voorjaar, vuurwerkvrij, Walensee, Warsberg, Waufsberg, winter, Winterberg, Wirfftal, Wolfsberg, zomer, Zwitserland

Andere Acties

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap