Landal GreenParks VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Landal GreenParks | Last Minute | Thema | Landal Skilife | Landal Campings

 

Natuurlijk bij Landal GreenParks

 

 

 

 
snel meer weten over iets van Landal
(bijv: lommerbergen, subtropisch, duitsland, zomervakantie, copd)
uw onderwerp:


vrijdag 18 september 2015

Landal Vlieduyn aangewezen op ondernemers Vlieland

Op vrijdag 11 september is Landal Vlieduyn officieel geopend. Het resort bestaat uit 36 luxe strandappartementen voor twee personen in een comfort-variant (50m2) en een luxe uitvoering (58 m2). Er zijn geen centrale voorzieningen waardoor de gasten van het park zijn aangewezen op de voorzieningen in het dorp Oost Vlieland.

De bungalows zijn verschenen op de plek waar voorheen een hotel stond. De receptie is de enige centrale voorziening in het complex. Voor het eiland zorgt de komst van de appartementen voor een nieuwe economische impuls; zeker omdat de gasten zijn aangewezen op de winkels en gezellige restaurantjes in het naastgelegen dorp (15 minuten wandelen).  Toch wordt er door de gemeente zorgvuldig bepaald dat de toestroom van toeristen niet te groot wordt. De maximale capaciteit van 72 bedden mocht in het bestemmingsplan niet worden overschreden. Bij de opening maakte eilanddichter Gerda Posthumus een gedicht voor op de voorgevel. Ook hiermee werd de band tussen het complex en de eilandbewoners nog eens onderstreept.

Door de afwezigheid van o.a. speelvoorzieningen verwacht Landal dat de accommodaties vooral geboekt gaan worden door stelletjes die de rust en natuurlijke omgeving kunnen waarderen. Het park ligt op een prachtige locatie in de duinen, op ca. 150 meter afstand van het Noordzeestrand. Een aantal van de luxe strandappartementen bezit een privé sauna. Het rietgedekte gebouw harmonieert met de natuurlijke omgeving van het duinlandschap. Er zijn voornamelijk duurzame materialen toegepast en al bij de ingebruikname zijn de strandappartementen gecertificeerd met een Green Key, hét keurmerk voor duurzame accommodaties in gastvrijheidssector.

Bron en hele artikel: Pretwerk

Labels:

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage
 

. .Labels

acties, activiteiten, Aelderholt, Aerwinkel, Ameland, Amerongse Berg, awards, Beach Resort, Beach Villa's, Belgie, Bloemert, Bollo, Brandnertal, Brochure, Burgh Haamstede, Businessline, camping, Cauberg, Chalet Matin, Coldenhove, Darwin Forest, Denemarken, Divers, Duc de Brabant, Duitsland, Dunimar, Duurzaamheid, Dwergter Sand, Eifeler Tor, Elsgraven, Engeland, Esonstad, evenementen, Gebeurtenissen, Gottales, Haamstede, Heideheuvel, Heihaas, heimbachtal, Hellendoornse Berg, hemelvaart, herfst, Herfstvakantie, Hochmontafon, Hochwald, hoek van holland, Hof van Saksen, Hongarije, Hoog Vaals, Hunerwold State, katschberg, Kerst, Kerstvakantie, Kleinkirchheim, Land van Bartje,

Landgoed 't Loo, Lauwersoog, lente, Lenzerheide, limburg, Livingstone, Lommerbergen, Miggelenberg, Mooi Zutendaal, Nieuwvliet, Ooghduyne, oostenrijk, Orveltermarke, Ouddorp, pasen, pinksteren, Port Greve, Prijsvraag, Rabbit Hill, Reeuwijkse Plassen, Reevallis, Rehrenberg, Salztal, Schatberg, Sluftervallei, Sneekermeer, Sonnenberg, Stroombroek, Suyderoogh, Terherne, Terschelling, Texel, Travemunde, Twenhaarsveld, Veluwemeer, Vennenbos, Vierwaldstattersee, Vitamaris, Vlegge, Vlieduyn, Vogelmient, voorjaar, vuurwerkvrij, Walensee, Warsberg, Waufsberg, winter, Winterberg, Wirfftal, Wolfsberg, zomer, Zwitserland

Andere Acties

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap