Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zaterdag 17 oktober 2015

Cauberg Cyclo- Cross

De Cauberg Cyclo-Cross is een internationale wereldbekerveldrit onder auspiciën van KNWU en UCI en wordt verreden op zondag 18 oktober 2015 in vier categorieën. Het uitdagende parcours met een afwisseling tussen rijden op gras, verharde stukken en bospaden zorgt voor spannende wedstrijden die het veldrijden typeren en die een echte wielerfanaat niet wil missen.

Het parcours is compact uitgezet waardoor het voor publiek makkelijk is om op verschillende plekken te kijken. Het prachtige uitzicht op Valkenburg zal met het behouden van het Kuurpark als locatie, weer een mooi strijdtoneel vormen voor veldrijden op wereldniveau in de grootste wielerstad van Nederland.

De Cauberg Cyclo-Cross wordt alweer voor de zesde keer verreden en dit jaar voor de derde keer als wereldbekerveldrit. De internationale wielerbond UCI heeft de veldritwedstrijd namelijk weer aangewezen als evenement voor de wereldbeker. Het succes van de Cauberg Cyclo-Cross, krijgt daarmee een gepast gevolg. Met een door de deelnemers zeer gewaardeerd parcours, de gewonnen UCI Award voor “Best georganiseerde Cyclo-Cross event seizoen 2013/2014” en de onderscheidende locatie, staat de Cauberg Cyclo-Cross dan ook garant voor een prachtig evenement voor deelnemers én bezoekers.

Programma
10.00-10.40 Mannen Junioren | UCI Men Juniors World Cup Race
11.10-12.00 Mannen U23 | UCI Men U23 World Cup Race
13.30-14.15 Dames | UCI Women World Cup Race
15.00-16.05 Elite Heren | UCI Elite Men World Cup Race

Bron: Landal