Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zondag 25 oktober 2015

Nieuwe kinderbungalows Landal Esonstad

Bent u zoek naar een fantastisch verblijf voor jong en oud? Reserveer dan nu uw verblijf in een nieuwe 4-, 6- of 8-persoons kinderbungalowplus!

Slapen in een echte slaaphut, douchen onder een kikkerdouchekop en een hinkelpad voor je voordeur. Klinkt als de ideale vakantieplek voor u en uw kinderen, niet waar? Maar er is meer, in onze nieuwe kinderbungalowsplus is voor kinderen vanalles te beleven. Schrijf met krijtjes je eigen naam op je slaapkamerdeur, speel buiten op de Swinxs spelcomputer of speel bij slecht weer met z’n allen binnen het Bollo-spel. Het interieur is volledig gericht op het speelplezier van uw kinderen en sluit dan ook volledig aan op hun belevingswereld.
Van alle gemakken voorzien

Om zorgeloos van uw verblijf op Landal Esonstad te kunnen genieten, zit in onze kinderbungalowsplus standaard alles wat u thuis ook gewend bent om te hebben voor uw kinderen. Een commode met aankleedkussen, kinderstoel, binnen- en buitenspeelgoed en junioren linnengoed. Het interieur heeft een gezellige, kleurrijke uitstraling waarbij veiligheid voorop staat. In de keuken zijn alle benedenkasten voorzien van kinderslot, alle stopcontacten zijn kindveilig en de trap is voorzien van traphekje. Er is alles aan gedaan om uw kinderen veilig te laten spelen.

Bron en hele artikel: Landal