Landal GreenParks VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Landal GreenParks | Last Minute | Thema | Landal Skilife | Landal Campings

 

Natuurlijk bij Landal GreenParks

 

 

 

 
snel meer weten over iets van Landal
(bijv: lommerbergen, subtropisch, duitsland, zomervakantie, copd)
uw onderwerp:


zaterdag 7 november 2015

It giet oan op Landal Esonstad!

Van 5 december 2015 tot en met 6 maart 2016 is de kunststof ijsbaan op Landal Esonstad weer geopend. De schaatsbaan is gelegen op het gezellige Waeghplein midden in het vestingstadje. Hier kunt u bovendien in een gezellige wintersfeer opwarmen met een kop warme chocolademelk. Mét slagroom uiteraard.

Kunstijsbaan voor iedereen
Een toegangskaartje voor de schaatsbaan kost € 3 per persoon per uur en is inclusief de huur van speciale schaatsen. Voor de kleine beginners is het mogelijk om in een uurtje te leren schaatsen en leuke tikspelletjes te doen. De schaatsbaan is niet alleen voor parkgasten toegankelijk, iedereen die zijn of haar schaatskunsten wil oefenen, is welkom! Ook scholen uit de buurt mogen gebruik maken van de schaatsbaan. We maken er een echt winterfeestje van met schaatsspelletjes en koek en zopie!

Van ijshockey tot ijsdisco’s
Op de ijsbaan van Landal Esonstad is meer te beleven dan schaatsen alleen. Zo worden er ijsdisco’s georganiseerd waarbij de schaatsbaan omgetoverd wordt met discolichten, een rookmachine en gave muziek. Voor de echte ijstoppers is het mogelijk om ijshockey te oefenen en vervolgens een spannende wedstrijd te spelen.

Nostalgie op de schaats
Als klapper op de vuurpijl wordt er een 12-stedentocht georganiseerd op de schaatsbaan van Landal Esonstad. Esonstad is de twaalfde stad van Friesland en daarom krijgen kinderen een stempelkaart waarmee ze twaalf steden kunnen afstempelen door een rondje te schaatsen. Volbreng jij deze tocht tot het bittere einde?

Bron: Landal

Labels:

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage
 

. .Labels

acties, activiteiten, Aelderholt, Aerwinkel, Ameland, Amerongse Berg, awards, Beach Resort, Beach Villa's, Belgie, Bloemert, Bollo, Brandnertal, Brochure, Burgh Haamstede, Businessline, camping, Cauberg, Chalet Matin, Coldenhove, Darwin Forest, Denemarken, Divers, Duc de Brabant, Duitsland, Dunimar, Duurzaamheid, Dwergter Sand, Eifeler Tor, Elsgraven, Engeland, Esonstad, evenementen, Gebeurtenissen, Gottales, Haamstede, Heideheuvel, Heihaas, heimbachtal, Hellendoornse Berg, hemelvaart, herfst, Herfstvakantie, Hochmontafon, Hochwald, hoek van holland, Hof van Saksen, Hongarije, Hoog Vaals, Hunerwold State, katschberg, Kerst, Kerstvakantie, Kleinkirchheim, Land van Bartje,

Landgoed 't Loo, Lauwersoog, lente, Lenzerheide, limburg, Livingstone, Lommerbergen, Miggelenberg, Mooi Zutendaal, Nieuwvliet, Ooghduyne, oostenrijk, Orveltermarke, Ouddorp, pasen, pinksteren, Port Greve, Prijsvraag, Rabbit Hill, Reeuwijkse Plassen, Reevallis, Rehrenberg, Salztal, Schatberg, Sluftervallei, Sneekermeer, Sonnenberg, Stroombroek, Suyderoogh, Terherne, Terschelling, Texel, Travemunde, Twenhaarsveld, Veluwemeer, Vennenbos, Vierwaldstattersee, Vitamaris, Vlegge, Vlieduyn, Vogelmient, voorjaar, vuurwerkvrij, Walensee, Warsberg, Waufsberg, winter, Winterberg, Wirfftal, Wolfsberg, zomer, Zwitserland

Andere Acties

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap