Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

maandag 9 november 2015

Nieuwe villa’s op Landal De Schatberg

Landal Kasteeldomein De Cauberg beschikt over twee nieuwe extra luxe villa’s, namelijk een 6- of 10-persoonsvilla (type 6EL en 10EL). Extra speciaal aan beide villa’s is de grote overdekte veranda. De veranda is voorzien van een groot terras met loungeset, barbecue en houtkachel zodat u tot in de late uurtjes, met een hapje en een drankje, buiten kunt genieten van Bourgondisch Limburg!

Extra luxe 6-persoonsvilla
Om zorgeloos van uw verblijf op Landal Kasteendomein De Cauberg te genieten, is deze vrijstaande 6-persoonsvilla (type 6EL) van alle gemakken voorzien. Zo is de villa uitgerust met een sfeervolle woonkamer en drie slaapkamers waar de bedden al voor u zijn opgemaakt bij aankomst! Daarnaast kunt u van luxe sanitair genieten die beschikt over een tweede badkamer met ligbad/bubbelbad, een privé-sauna en een zonnebank. Welk seizoen het ook is, op uw overdekte veranda kunt u de barbecue aansteken om met elkaar te genieten van het heerlijke buitenleven.

Extra luxe 10-persoonsvilla
Ook bij de 10-persoons variant (type 10EL) is aan dezelfde voorzieningen zorgvuldig aandacht besteed, zodat u volop van uw verblijf op deze vorstelijke plek kunt genieten. De vrijstaande villa met een oppervlakte van 168m² beschikt over een ligbad/bubbelbad, zonnebank en een privé-sauna om heerlijk tot rust te komen. U bent niet alleen beperkt tot verblijf binnen de villa, de overdekte veranda met houtkachel en loungeset maakt het mogelijk om ook in de koudere dagen met zijn allen volop te genieten!

Deze nieuwe extra luxe villa’s (type 6EL en 10EL) zijn boekbaar voor aankomsten vanaf maandag 4 januari 2016.

Bron: Landal