Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

dinsdag 29 december 2015

Nieuw: Strand Resort Ouddorp Duin

www.landal.nl/npl16l € 50 korting bij Landal GreenParks Voordeelagenda 2016 Nationale Postcodeloterij
Vanaf 1 juli 2016 worden de eerste gasten verwelkomd op het nieuwe Landal Strand Resort Ouddorp Duin op het populaire Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. Voor de nieuwe 64 woningen, kan nu worden geboekt. Vanaf de opening zijn ook de receptie, brasserie en indoorspeelplaats beschikbaar voor de eerste gasten. Er is nu al veel internationale belangstelling voor deze nieuwe strandbestemming aan de Noordzeekust.

Na de zomer worden nog eens 50 accommodaties opgeleverd. Het overdekte zwembad met peuterbad en resaturant, komen in 2017 beschikbaar. Het park, waarvoor in september jl. de eerste paal werd geslagen, ligt op een prachtige locatie in de duinen, circa 50 meter van het Noordzeestrand.

Accommodaties en voorzieningen
Landal Strand Resort Ouddorp Duin krijgt een grote verscheidenheid aan woningtypen voor 4, 6, 8, 10, 12 en 24 personen. De luxe woningen, die met duurzame materialen worden gerealiseerd, liggen in het duinlandschap en passen qua architectuur uitstekend in de omgeving. Het centrumgebouw biedt o.a. een receptie, brasserie, (indoor)speelvoorzieningen en een overdekt zwembad.

Nieuwe kustlocatie
“Veel gasten uit eigen land, en uit België en Duitsland, doen we een plezier met deze nieuwe kustlocatie. Landal Strand Resort Ouddorp Duin is door de unieke ligging in de duinen en vlakbij het Noordzeestrand een geweldige zon-, zee- en strandbestemming,” aldus Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Bron: Landal