Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

maandag 14 december 2015

Zwembad Landal Ooghduyne verwoest door brand

Het zwembad op vakantiepark Ooghduyne in het Noord-Hollandse Julianadorp is zaterdagavond geheel verwoest door een grote brand. Het pand is volgens de veiligheidsregio Noord-Holland Noord volledig ingestort. Er waren geen personen in het gebouw aanwezig en er is geen persoonlijk letsel.

De harde wind maakte het voor de brandweer extra lastig om het vuur onder controle te krijgen. Er was sprake van vliegvuur. Daarom werd besloten om een woning met een rieten kap in de buurt uit voorzorg nat te houden. Ook bleef de rook laag hangen, wat voor overlast voor de omgeving zorgde. Mensen in de buurt kregen het advies om ramen en deuren dicht te houden.

Er zijn volgens een woordvoerster van de veiligheidsregio geen gevaarlijke stoffen vrijgekomen. In het zwembad werd geen chloor opgeslagen.

Over de oorzaak is volgens de veiligheidsregio nog niets te zeggen.

Laatste nieuws van Landal Ooghduyne over de brand en het verblijf vindt u hier.

In het centrale gebouw waren een receptie, bowlingbaan, restaurant, indoor speelplaats, zwembad en fietsverhuur gevestigd. Landal betreurd deze gebeurtenis en zal  alles in het werk stellen om de gasten alternatieven te bieden voor de voorzieningen die in het centrumgebouw waren gevestigd. Gasten kunnen wel verblijven op het park.

Bron: Fok en Landal