Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

woensdag 27 januari 2016

Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2016 uitgereikt

3 Awards voor Landal
De meest kindvriendelijke reisorganisaties zijn op woensdag 15 januari, de eerste publieksdag van de Vakantiebeurs, onderscheiden met de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2016. Een dertigtal Kids Vakantiegids Detectives assisteerde het populaire kinderduo Ernst en Bobbie bij de uitreiking van de prestigieuze awards in vijftien categorieën. Bijna tienduizend kids en ouders stemden de afgelopen vier weken op hun favoriet via de Kids Enquête op Kidsvakantiegids.nl. De verkiezing is een initiatief van Kids Vakantiegids en wordt jaarlijks georganiseerd in samenwerking met de Vakantiebeurs.

Categorieën en winnaars Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2016
Actieve vakanties: Center Parcs
Allround: TUI

Baby vakantie: Hof van Saksen: Voor een vakantie met baby ben je bij Hof van Saksen aan het juiste adres. Met de unieke newborn bungalows en babyactiviteiten als peuterdansen en -gym kreeg het vakantiepark in het Drentse Nooitgedacht 54% van de stemmen.

Eenouder vakanties: Estivant Vakanties
Familiehotels: Preston Palace
Glamping: Vrijetijdspark Beerze Bulten
Glamping XL: Vacanceselect

Groene vakanties: Landal GreenParks: De award voor Groene vakanties ging met 57% van de stemmen naar Landal GreenParks, waar aandacht voor de natuur hoog in het vaandel staat. De vakantieparkaanbieder gooide hoge ogen met unieke activiteiten om de natuur te ontdekken, zoals de vogelquiz, zeehondjes uitzetten op het wad en de Natuur Discovery Track.

Kamperen: Camping Séquoia Parc
Kamperen XL: Eurocamp
Kidsclub vakanties: Roompot Vakanties
Pretpark vakanties: Vakantiepark Beekse Bergen
Vakantieparken: Vakantiepark Weerterbergen

Vakantieparken XL: Landal GreenParks: In de categorie Vakantieparken XL sleepte Landal GreenParks opnieuw de award in de wacht. De mascotte Bollo, clinics van bekende topsporters en Scandinavische Tipitent Bushcraftavonden waren goed voor 43% van de stemmen in deze categorie.

Verre vakanties: SAWADEE Familieavontuur

Bron: Travelpro