Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

donderdag 7 januari 2016

Vakantieparken en bungalowparken in Drenthe

¨Bungalowpark

Zoekt u een leuk vakantiepark in Drenthe? Landal heeft meerdere mooie parken die zowel voor families met kinderen zeer geschikt zijn als voor rustzoekers. En wie graag een luxe accommodatie heeft met veel voorzieningen op het park, zal Landal Hof van Saksen zeker bevallen!

Dit zijn de Landal parken in Drenthe:
Er zijn ook nog 2 parken van Center Parcs in Drenthe die wellicht interessant zijn. De Huttenheugte is al heel lang bij Center Parcs en is een echt familiepark. Heel leuk voor jongere kinderen is dat het overdekte attractiepark Plopsa Indoor Coevorden direkt naast het park ligt! (toegang niet inbegrepen bij de bungalowprijs). 

Parc Sandur was vroeger een Landal park en is sinds een paar jaar bij Center Parcs. Dit park ligt aan het een meer en heeft een heel gezellig parkcentrum met een mooi terras aan het water. 

Er is ook een zwembad, maar dat is geen echt ¨zwemparadijs¨ zoals in de andere Center Parcs parken. Wij vinden dit park echter vooral interessant om de mooie vakantiehuizen, die deels op kleine schiereilandjes liggen en veel ruimte bieden. Kijk in ieder geval goed naar de beschrijvingen.