Landal GreenParks VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Landal GreenParks | Last Minute | Thema | Landal Skilife | Landal Campings

 

Natuurlijk bij Landal GreenParks

 

 

 

 
snel meer weten over iets van Landal
(bijv: lommerbergen, subtropisch, duitsland, zomervakantie, copd)
uw onderwerp:


zondag 27 maart 2016

Eerste gasten Beach Villa's

In het weekend van 19 februari zijn de eerste 55 gasten verwelkomd bij het nieuwe Landal Beach Villa’s Hoek van Holland. Op het strand, aan de voet van de duinen staan 20 strandhuizen waarin als enige in Nederland gasten 365 dagen per jaar op het strand kunnen overnachten.

Overnachten in luxe op het strand
De eerste 20 strandhuizen zijn nu geplaatst, in fases wordt dit uitgebreid tot in totaal 74 strandhuizen. Vanwege de ligging op het strand is er gekozen voor kleuren die zoveel mogelijk opgaan in het landschap. De strandhuizen zijn van alle luxe voorzien en vanuit de woonkamer en slaapkamer hebben gasten een prachtig uitzicht op het strand, de zee en de Nieuwe Waterweg.

Een bijzondere belevenis
“Op het strand leven en logeren, genieten van zonsondergangen met het geluid van de branding, zijn bijzondere belevenissen. Strandhuizen zijn dan ook helemaal in en de eerste reacties van gasten zijn bijzonder positief. Met name het contrast tussen enerzijds de natuurlijke elementen van zon, wind en strand en aan de andere kant het imposante scheepvaartverkeer over de Nieuwe Waterweg is een bijzondere belevenis, aldus Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Bron: Landal

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage
 

. .Labels

acties, activiteiten, Aelderholt, Aerwinkel, Ameland, Amerongse Berg, awards, Beach Resort, Beach Villa's, Belgie, Bloemert, Bollo, Brandnertal, Brochure, Burgh Haamstede, Businessline, camping, Cauberg, Chalet Matin, Coldenhove, Darwin Forest, Denemarken, Divers, Duc de Brabant, Duitsland, Dunimar, Duurzaamheid, Dwergter Sand, Eifeler Tor, Elsgraven, Engeland, Esonstad, evenementen, Gebeurtenissen, Gottales, Haamstede, Heideheuvel, Heihaas, heimbachtal, Hellendoornse Berg, hemelvaart, herfst, Herfstvakantie, Hochmontafon, Hochwald, hoek van holland, Hof van Saksen, Hongarije, Hoog Vaals, Hunerwold State, katschberg, Kerst, Kerstvakantie, Kleinkirchheim, Land van Bartje,

Landgoed 't Loo, Lauwersoog, lente, Lenzerheide, limburg, Livingstone, Lommerbergen, Miggelenberg, Mooi Zutendaal, Nieuwvliet, Ooghduyne, oostenrijk, Orveltermarke, Ouddorp, pasen, pinksteren, Port Greve, Prijsvraag, Rabbit Hill, Reeuwijkse Plassen, Reevallis, Rehrenberg, Salztal, Schatberg, Sluftervallei, Sneekermeer, Sonnenberg, Stroombroek, Suyderoogh, Terherne, Terschelling, Texel, Travemunde, Twenhaarsveld, Veluwemeer, Vennenbos, Vierwaldstattersee, Vitamaris, Vlegge, Vlieduyn, Vogelmient, voorjaar, vuurwerkvrij, Walensee, Warsberg, Waufsberg, winter, Winterberg, Wirfftal, Wolfsberg, zomer, Zwitserland

Andere Acties

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap