Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

dinsdag 29 maart 2016

Nieuw: Landal Les Etoiles - Ardennen

Landal GreenParks breidt opnieuw uit met een park in België. Na de opening van Landal Mooi Zutendaal in Belgisch-Limburg in januari van dit jaar, kunnen gasten vanaf 1 april terecht op Landal Les Etoiles, fraai gelegen in de Ardennen ten zuiden van Dinant, met een panoramisch uitzicht over de Maasvallei.

Accommodaties en faciliteiten
Landal Les Etoiles is een bestaand park, waarvan Landal per 1 april 2016 de verhuur overneemt. Het park bestaat uit 175 vrijstaande houten chalets voor 4-, 6- en 8-persoons gebruik. Tot de faciliteiten op het park behoren onder meer een receptie, parkshop, loungebar en restaurant, binnen/buitenzwembad en sauna, diverse speelfaciliteiten en fietsverhuur.

Met uitzicht op de prachtige Maasvallei en midden in de natuur van de Belgische Ardennen ligt in het plaatsje Blaimont, Landal Les Etoiles. Vanaf de veranda van de houten chalets rijkt het fantastische uitzicht zelfs tot Frankrijk! Voor de sportievelingen zijn de outdooractiviteiten zoals abseilen, kajakken, mountainbiken en rotsklimmen oneindig maar ook de gezelligheidzoekers voelen zich bij Landal Les Etoiles gelijk thuis. Samen met de rondvaartboot naar Dinant of de typische Ardenner gerechten proeven in het restaurant; hier kan men bourgondisch vakantie vieren.