Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

vrijdag 8 april 2016

Eerste gasten Landal Les Etoiles

Landal Les Etoiles, het nieuwste park van Landal, gelegen in de Belgische Ardennen, heeft vrijdag 1 april 2016 de eerste gasten ontvangen. De populaire mascotte Bollo was op het park aanwezig om hen welkom te heten.
Het park

Landal Les Etoiles bestaat uit 175 vrijstaande houten chalets voor 4-, 6- en 8-persoons gebruik. Tot de faciliteiten op het park behoren onder meer een receptie, parkshop, loungebar en restaurant, binnen/buitenzwembad en sauna, diverse speelfaciliteiten en fietsverhuur. Het park is gelegen op een heuvel met een panoramisch uitzicht over de Maasvallei op ca. 140 km. van Maastricht.

“We zijn bijzonder positief om als Landal park verder te gaan en vernieuwingen te kunnen doorvoeren. We kunnen nu een uitgebreider aanbod van de Fun & Entertainment-activiteiten bieden en ook Bollo is op ons park aanwezig. Het groene en duurzame imago van Landal past uitstekend bij Les Etoiles en de eerste signalen voor de boekingen zien er goed uit en zijn veelbelovend”, aldus Rien Beije, parkmanager van Landal Les Etoiles.

Bron: Landal