Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zaterdag 9 april 2016

Meer Hondenbungalows op Landal

Landal Twenhaarsveld (Overijssel), Landal Wirfttal (Eifel, Duitsland), Landal Hochwald (Hunsrück, Duitsland) en Landal Salztal Paradies (Harz, Duitsland) beschikken over hondenbungalows. Deze vakantiewoningen zijn speciaal ingericht en het park biedt extra faciliteiten voor hond én baas.

Honden welkom bij Landal GreenParks
Wie al vaker met een hond op vakantie is geweest, weet dat het niet eenvoudig is om een vakantiebestemming te vinden waar de trouwe viervoeter wordt toegelaten. Bij Landal GreenParks is de hond op vrijwel alle parken van harte welkom.

Speciaal ingerichte hondenbungalows
Op Landal Twenhaarsveld, Landal Wirfttal, Landal Hochwald en Landal Salztal Paradies zijn speciale hondenbungalows ingericht, die beschikken over een kunststof hondenmand of een hondenkussen, een bench en in hoogte verstelbare voeder- en drinkbakken. Dankzij de omheinde tuin kan de hond altijd gemakkelijk naar buiten. Het restaurant biedt een speciaal hondenmenu. Op Landal Wirfttal is er een hondendouche met warm water bij de bungalow, een hondenspeeltuin op het park en een huis voor honden in de buurt met o.a. een hondenpension en hondenschool.

Bron: Landal