Landal GreenParks VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Landal GreenParks | Last Minute | Thema | Landal Skilife | Landal Campings

 

Natuurlijk bij Landal GreenParks

 

 

 

 
snel meer weten over iets van Landal
(bijv: lommerbergen, subtropisch, duitsland, zomervakantie, copd)
uw onderwerp/code:


donderdag 5 mei 2016

Speel de Nationale Natuur Quiz 2016

Midden in de lente, op 11 mei 2016, presenteert de VARA in samenwerking met Natuurmonumenten de Nationale Natuur Quiz 2016. Een avondvullende liveshow op NPO1 waarin Sophie Hilbrand en Chris Zegers heel Nederland testen op de kennis van onze eigen Hollandse natuur. De Nationale Natuur Quiz belooft een avond te worden vol verrassende weetjes, schokkende feiten en verbazingwekkende natuurvragen met dito antwoorden. 

Natuuravonturen van Chris Zegers
Als er iemand in Nederland is, die weet wat genieten is, is het Chris Zegers wel. Na jarenlange zwerftochten over de wereld verkent hij in de Nationale Natuur Quiz voor de verandering eens ons eigen Nederland. Met onder andere Hanne Tersmette van Natuurmonumenten beleeft hij de natuur bij de stad, in parken, op balkons en in achtertuinen. Maar ook het gedrag van baltsende herten in de duinen tot aan de wondere wereld van de donkere mergelgrotten bij Maastricht.

De quiz met Sophie Hilbrand
De Hollandse natuuravonturen van Chris zijn de inspiratie voor de quizvragen die Sophie Hilbrand kijkers en kandidaten stelt tijdens de Nationale Natuur Quiz 2016. Sophie Hilbrand legt bekende en onbekende kandidaten in de studio het vuur aan de schenen. Vragen die niet alleen verrassen en verwonderen, maar die de deelnemers aan de quiz ook laten zien hoe wezenlijk belangrijk de natuur in Nederland is en wat een ongelooflijke verscheidenheid en rijkdom Nederland kent. Niet alleen de kennis van de BN'ers wordt getest, maar ook die van de mensen thuis. Vijftig thuiswinnaars zullen het tijdens de liveshow namelijk opnemen tegen de bekende kandidaten. 

Bron en hele artikel: Landal
 

. .Labels

acties, activiteiten, Aelderholt, Aerwinkel, Ameland, Amerongse Berg, awards, Beach Resort, Beach Villa's, Belgie, Bloemert, Bollo, Brandnertal, Brochure, Burgh Haamstede, Businessline, camping, Cauberg, Chalet Matin, Coldenhove, Darwin Forest, Denemarken, Divers, Duc de Brabant, Duitsland, Dunimar, Duurzaamheid, Dwergter Sand, Eifeler Tor, Elsgraven, Engeland, Esonstad, evenementen, Gebeurtenissen, Gottales, Haamstede, Heideheuvel, Heihaas, heimbachtal, Hellendoornse Berg, hemelvaart, herfst, Herfstvakantie, Hochmontafon, Hochwald, hoek van holland, Hof van Saksen, Hongarije, Hoog Vaals, Hunerwold State, katschberg, Kerst, Kerstvakantie, Kleinkirchheim, Land van Bartje, Landgoed 't Loo, Lauwersoog, lente, Lenzerheide, limburg, Livingstone, Lommerbergen, Miggelenberg, Mooi Zutendaal, Nieuwvliet, Ooghduyne, oostenrijk, Orveltermarke, Ouddorp, pasen, pinksteren, Port Greve, Prijsvraag, Rabbit Hill, Reeuwijkse Plassen, Reevallis, Rehrenberg, Salztal, Schatberg, Sluftervallei, Sneekermeer, Sonnenberg, Stroombroek, Suyderoogh, Terherne, Terschelling, Texel, Travemunde, Twenhaarsveld, Veluwemeer, Vennenbos, Vierwaldstattersee, Vitamaris, Vlegge, Vlieduyn, Vogelmient, voorjaar, vuurwerkvrij, Walensee, Warsberg, Waufsberg, winter, Winterberg, Wirfftal, Wolfsberg, zomer, Zwitserland

Andere Acties

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap