Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

donderdag 21 juli 2016

Hoe Landal GreenParks ruimte maakt voor circulaire innovatie

Met bijna 13.000 vakantiewoningen verspreid over ruim 75 parken kan Landal GreenParks worden gezien als een kleine stad. Samen met afvaldienstverlener Van Gansewinkel werkt de recreatieketen aan reductie van het grondstoffenverbruik in de parken.

Drie jaar geleden startte Landal GreenParks met het actief invulling geven aan zijn duurzame strategie. De CO2-uitstoot door energieverbruik en mobiliteit moet in 2030 verdwenen zijn. Het bedrijf wil geen impact meer uitoefenen op drinkwatervervuiling. Verder reduceert Landal het grondstoffenverbruik, door zich te richten op 100 procent afvalscheiding en circulair inkopen.

“Het is de kunst om de beleving van onze gasten te vergroten, de tevredenheid van medewerkers, partners en franchisenemers te verbeteren en tegelijkertijd onze impact op het milieu te reduceren”, zegt Tanja Roeleveld, programma manager duurzaam & betrokken ondernemen van Landal GreenParks. “We willen onze duurzaamheidsdoelen dus niet realiseren met het sluiten van zwembaden of niet doorgaan met verdere verluxing van onze accommodaties.”

Bron en hele artikel: duurzaam bedrijfsleven