Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

donderdag 25 augustus 2016

Vernieuwde Landal supermarkt in beeld

In februari 2016 werd op Landal Miggelenberg de eerste supermarkt nieuwe stijl geopend. Onlangs brachten we zelf een bezoek aan het nieuwe winkelconcept. De indeling is gebaseerd op het vakantiegedrag; ‘geen zin om te koken’, ‘beetje zin om te koken’ of juist ‘zin om uitgebreid te koken’.

Supermarkt met vakantiegevoel
In eerste instantie doet de huisstijl wat denken aan de restaurants van LaPlace. Dat heeft o.a. te maken met de kleurstelling en het feit dat je veel versproducten ziet liggen. Veel van de producten kunnen door de klanten zelf worden opgeschept of getapt. Natuurlijk maakt ook het vakantie-ontbijtje, met verse broodjes, onderdeel uit van het assortiment. Verder is het opvallend dat er ook streekproducten zijn opgenomen in het assortiment, waardoor een link wordt gelegd met de vakantieregio.
Er is in deze supermarkt ook rekening gehouden met kinderen. Het fun element wordt o.a. ingebracht door de proefmonstertjes (zie afbeelding), waarvan er vier verstopt zijn in de winkel. Ook het tappen van je eigen hagelslag of cornflakes zorgt er voor dat kinderen op vakantie meer keuze hebben in het eten dat ze zelf lekker vinden.

Bron en hele artikel: Pretwerk