Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

vrijdag 30 september 2016

Landal heeft wederom de beste vakantieparken in Nederland, Oostenrijk en Duitsland

Landal is opnieuw flink in de prijzen gevallen bij de toekenning van de Zoover Awards in de Winkel van Sinkel in Utrecht. Gouden Zoover Awards voor "Beste Vakantiepark' waren er voor Landal Heideheuvel, Landal Eifeler Tor en Landal Hochmontafon. Dat laatste park won bovendien goud voor 'Populairste Vakantiepark'.

​Zes Landal-parken wonnen een Zoover Award Oranje: Landal Miggelenberg, Landal Landgoed 't Loo, Landal Kasteeldomein De Cauberg, Landal Rabbit Hill, Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad en Hof van Saksen.

Goud voor parken in Duitsland en Oostenrijk
Landal Hochmontafon in Oostenrijk ontving awards voor zowel 'Populairste Vakantiepark' als voor 'Beste vakantiepark'. Landal Eifeler Tor was de publiekslieveling in Duitsland en kreeg het goud voor 'Beste vakantiepark'

"Vier Gouden Zoover Awards en dat ook nog in drie verschillende landen, dat is natuurlijk heel bijzonder. Samen met de in april ontvangen Zoover Award voor 'Populairste Vakantiebungalowpark Aanbieder', zijn wij bijzonder blij met deze waarderingen. Elke dag opnieuw geven onze meer dan 3000 medewerkers al hun energie om onze gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen en als we dan door onze gasten beloond worden met deze prijzen is dat natuurlijk een enorme stimulans voor alle Landal collega's. aldus Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks.