Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

dinsdag 24 januari 2017

Ontdek de Ardennen bij Landal

Ontdek tijdens uw verblijf in een van onze drie parken in de Ardennen de rijkdommen van dit ongerepte natuurgebied. Sportievelingen leven zich uit bij de rotsformaties, woeste rivieren en steile berghellingen. Rustzoekers genieten van de prachtige vergezichten.

  • Avontuur en ontspanning
  • Wandelen, fietsen, abseilen en paardrijden
  • Mooie dorpjes

Survivallen of heerlijk niets doen
Wilde rivieren, snelheid en avontuur. Ga in de Ardennen kajakken, kanoën of raften en ontdek de rivieren De Ourthe en de Amblève. Watersporten in deze omgeving is een hele ervaring. Toe aan ontspanning? Breng dan een bezoekje aan de thermaalbaden in Spa. 

Avontuurlijke tochten
Ardennen is een paradijs voor wandelaars. Trek daarom uw wandelschoenen aan en ontdek de natuur. Maak een avontuurlijke wandeling rondom de grootste waterval van België of ontdek de gezellige dorpjes onder aan de Mont St. Jacques. Geniet van het buiten zijn!

Volop fietsplezier
De ruige bospaden in de Ardennen nodigen sportievelingen uit om de prachtige omgeving te verkennen. Er liggen kilometers natuur op u te wachten. Een stevige fietstocht door het bos of hellingen beklimmen op de mountainbike. Waar kiest u voor? Volg één van de fiets- of mountainbikeroutes. Avontuur gegarandeerd!

3 hele verschillende parken met elk zijn charme!
Daarnaast bieden Landal Village l’Eau d’Heure  en Landal Les Etoiles,, naast alles wat er in de omgeving te doen is, ook een aantal faciliteiten zoals een zwembad.

Bron: Landal