Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zondag 22 januari 2017

Vakantieparken tot zelfs Egypte en Turkije: nu al tien procent meer boekingen voor paasvakantie

Een streepje zon en wat warmere temperaturen, de Belgen kijken er bij dit koude weer massaal naar uit. Dat zegt onder meer touroperator TUI. De reserveringen voor de paasvakantie stromen al volop binnen - ook al is het nog drie maanden wachten. "Zo werden er al 10 procent meer boekingen gemaakt dan in dezelfde periode vorig jaar", klinkt het. Opvallend: we kiezen dit jaar voor vakantieparken en trekken weer meer naar Egypte en de Turkse Riviera, ondanks hun negatieve imago.
..
Luxueuzer
En dus worden ook de vakanties dichter bij huis gesmaakt. Zo kiezen de Belgen steeds vaker voor een verblijf in een vakantiepark, denk aan Center Parcs of Sunparks. "Net als voorgaande jaren zijn vooral de grotere accommodaties erg in trek, evenals onze kustparken. Gasten die eerder een verblijf bij ons boekten, zijn zich hiervan bewust. Dat is voor velen wellicht een reden om nu al te reserveren", klinkt het.

En ook bij Landal GreenParks, met 85 parken in Nederland, België en Duitsland, zien ze een forse groei van het aantal boekingen. "Ook wij ontvingen al tien procent meer reservaties dan in dezelfde periode vorig jaar. De Belgen zijn er erg vroeg bij en kiezen bovendien voor de luxueuzere verblijven. En wat hen onderscheidt van onze Nederlandse gasten: ze kiezen voor parken waar de restaurants goed scoren. Ze willen verdomd goed kunnen eten op reis", lacht Lilly Keizer, directeur marketing & sales bij Landal Greenparks.

Bron en hele artikel: HLN