Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

vrijdag 21 juli 2017

Landal GreenParks opent Brasserie-restaurants volgens nieuwe formule

Op de parken Miggelenberg op de Veluwe en Sluftervallei op Texel heeft Landal GreenParks twee nieuwe Brasserie-restaurants geopend.

Voor de inrichting van de Brasseries fungeerde Landal Coldenhove als ‘proeftuin’. De ervaringen die Landal hier het afgelopen jaar op deed, zijn toegepast bij de nieuwe Brasseries op Landal Sluftervallei en Landal Miggelenberg. De restaurants zijn in de nieuwe formule aangepast aan de plaatselijke omgeving, met een duinsetting voor Landal Sluftervallei en een bosomgeving voor Landal Miggelenberg. Op Landal Coldenhove is de formule inmiddels uitgebreid met een uitgiftepunt in het speelparadijs en een snackbar. Komend najaar worden de Duitse parken Landal Wirfttal en Landal Sonnenberg aangepakt. Landal Wirfttal krijgt een grillconcept dat past bij de outdoor-uitstraling van dit park.

Verbonden
Landal GreenParks en natuur zijn nauw met elkaar verbonden, zowel op en rondom de parken, als in de restaurants. Van verse lokale ingrediënten, veelal biologisch en duurzaam, worden uiteenlopende (streek)gerechten bereid. “Elk seizoen is anders en elk park serveert de specialiteiten uit de eigen regio”, zegt director Operations Support Hans Oosterdijk. “Met onze gerechten en de ingrediënten willen we dat mensen geïnspireerd raken door de natuur. Bijzonder is de open inrichting van het trendy interieur. Hier schuiven gasten aan aan de stamtafel en is er voor kinderen een ‘proefkeuken’ ingericht, waar we hen laten kennismaken met pure en gezonde gerechten. De Brasseries zijn sterk onderscheidend van het gemiddelde vakantieparkrestaurant in zowel inrichting, sfeer als beleving. Gasten kunnen op elk moment van de dag binnenlopen en ervaren dat er altijd wat te beleven is.”

Bron: foodclicks