Landal GreenParks VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Landal GreenParks | Last Minute | Thema | Landal Skilife | Landal Campings

 

Natuurlijk bij Landal GreenParks

 

 

 

 
snel meer weten over iets van Landal
(bijv: lommerbergen, subtropisch, duitsland, zomervakantie, copd)
uw onderwerp/code:


donderdag 14 december 2017

Vijf nominaties van Kids Vakantieaanbieder 2017

Kindvriendelijk reisaanbod goed voor vijf nominaties voor Landal GreenParks en Hof van Saksen

Landal GreenParks is wederom genomineerd voor twee 'Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2017' Awards in de categorieën Groene Vakanties en Vakantieparken XL. Daarnaast is Hof van Saksen, onderdeel van Landal GreenParks, genomineerd in de categorieën Babyvakanties en Vakantieparken. De uiteindelijke winnaars worden bepaald door ouders en kinderen. Op zondag 14 januari 2018 worden tijdens De Vakantiebeurs de prijzen uitgereikt door kinderheld Buddy Vedder.

Met de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards wordt dit jaar voor de elfde keer het beste kindvriendelijke reisaanbod in de schijnwerpers geplaatst. Publiek kan tot en met 8 januari 2018 stemmen door het invullen van de online Kids Enquête op de website Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards: http://ift.tt/2AhO8jQ .

Kindvriendelijke score

De vakjury bestaande uit Frank Oostdam (directeur en voorzitter ANVR), Maartje van Osch (oprichter KidsWise en Family Factor) en Marlotte Lubbers (uitgever Kids Vakantiegids) hebben de nominaties beoordeeld. Daarbij werd onder andere gelet op het innovatieve karakter van de reisorganisatie, de persoonlijke aandacht voor de vakantiewensen van de doelgroep, de mate waarin de verblijven zijn gethematiseerd, de aanwezigheid van een vakantiemascotte en een educatief verantwoord (Nederlandstalig) animatie- en activiteitenprogramma dat ontwikkeld is voor zowel kinderen als het hele gezin. Ook is gekeken naar de samenwerkingsverbanden om het reisaanbod te upgraden, het inspelen op de trends en nieuwe ontwikkelingen in de samenleving en de mate waarin duurzaamheid een rol speelt binnen de organisatie en het reisaanbod.

Bollo genomineerd voor Kids VakantieMascotte van het Jaar Awards

Vakantiemascottes spelen een belangrijke rol in het animatieprogramma en de algehele vakantiepret. De allerbeste vakantiemascotte ontvangt tijdens de feestelijk uitreiking in de Jaarbeurs de Kids VakantieMascotte van het Jaar Award 2018.

In 2017 werd Landal GreenParks onderscheiden met de awards voor Vakantieparken XL en Groene Vakanties. Bollo was de grote winnaar van de Kids VakantieMascotte van het Jaar Award. 
 

. .Labels

acties, activiteiten, Aelderholt, Aerwinkel, Ameland, Amerongse Berg, awards, Beach Resort, Beach Villa's, Belgie, Bloemert, Bollo, Brandnertal, Brochure, Burgh Haamstede, Businessline, camping, Cauberg, Chalet Matin, Coldenhove, Darwin Forest, Denemarken, Divers, Duc de Brabant, Duitsland, Dunimar, Duurzaamheid, Dwergter Sand, Eifeler Tor, Elsgraven, Engeland, Esonstad, evenementen, Gebeurtenissen, Gottales, Haamstede, Heideheuvel, Heihaas, heimbachtal, Hellendoornse Berg, hemelvaart, herfst, Herfstvakantie, Hochmontafon, Hochwald, hoek van holland, Hof van Saksen, Hongarije, Hoog Vaals, Hunerwold State, katschberg, Kerst, Kerstvakantie, Kleinkirchheim, Land van Bartje, Landgoed 't Loo, Lauwersoog, lente, Lenzerheide, limburg, Livingstone, Lommerbergen, Miggelenberg, Mooi Zutendaal, Nieuwvliet, Ooghduyne, oostenrijk, Orveltermarke, Ouddorp, pasen, pinksteren, Port Greve, Prijsvraag, Rabbit Hill, Reeuwijkse Plassen, Reevallis, Rehrenberg, Salztal, Schatberg, Sluftervallei, Sneekermeer, Sonnenberg, Stroombroek, Suyderoogh, Terherne, Terschelling, Texel, Travemunde, Twenhaarsveld, Veluwemeer, Vennenbos, Vierwaldstattersee, Vitamaris, Vlegge, Vlieduyn, Vogelmient, voorjaar, vuurwerkvrij, Walensee, Warsberg, Waufsberg, winter, Winterberg, Wirfftal, Wolfsberg, zomer, Zwitserland

Andere Acties

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap