Landal GreenParks VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Landal GreenParks | Last Minute | Thema | Landal Skilife | Landal Campings

 

Natuurlijk bij Landal GreenParks

 

 

 

 
snel meer weten over iets van Landal
(bijv: lommerbergen, subtropisch, duitsland, zomervakantie, copd)
uw onderwerp/code:


donderdag 12 april 2018

Geen pardon voor snelheidsduivels - drukker op het water door komst Landal

Gedurende het toeristenseizoen lekker varen op de Reeuwijkse Plassen. Voor de dienstdoende agenten en BOA's van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk lijkt het een mooie luizenbaan, maar de werkelijkheid is anders.

Zodra de eerste lentezon zich laat zien en watersportliefhebbers weer massaal het water op gaan, komt ook de vaarpolitie weer in actie in het Reeuwijks plassengebied. Want zowel in het verkeer als op het water gelden wettelijke regels, waaraan men zich dient te houden.
Dat de controle op het water geen overbodige luxe is, weet ook hoofdagent Ton van den Berg. Sinds anderhalf jaar maakt hij deel uit van het vijfkoppige team van de vaarpolitie. "Er wordt streng gecontroleerd op de aanwezigheid van de jaarlijkse verplichte vergunning. Deze moet duidelijk zichtbaar op de boot zijn geplakt. 
....
Mede door de komst van Landal Green Park, wordt het steeds drukker op de Reeuwijkse Plassen, hetgeen de nodige overlast met zich meebrengt. Bewoners van het Plassengebied ervaren veel overlast van watersporters en -recreanten die te hard, luidruchtig en 's nachts varen. Daarom zijn de regels dit jaar aangescherpt en wordt er strenger gehandhaafd op alcohol, snelheid en gedrag. Hoewel de sociale controle op het water groot is en schippers er niet voor terugdeinzen elkaar op hun gedrag aan te spreken, zijn er toch nog altijd watersporters die het met de regels niet zo nauw nemen. Bleef het vorig jaar nog beperkt tot waarschuwingen, nu worden snelheidsduivels of schippers met teveel alcohol op direct op de bon geslingerd en riskeren zij een vaarverbod.

Bron en hele artikel: goudse post 

. .Labels

acties, activiteiten, Aelderholt, Aerwinkel, Ameland, Amerongse Berg, awards, Beach Resort, Beach Villa's, Belgie, Bloemert, Bollo, Brandnertal, Brochure, Burgh Haamstede, Businessline, camping, Cauberg, Chalet Matin, Coldenhove, Darwin Forest, Denemarken, Divers, Duc de Brabant, Duitsland, Dunimar, Duurzaamheid, Dwergter Sand, Eifeler Tor, Elsgraven, Engeland, Esonstad, evenementen, Gebeurtenissen, Gottales, Haamstede, Heideheuvel, Heihaas, heimbachtal, Hellendoornse Berg, hemelvaart, herfst, Herfstvakantie, Hochmontafon, Hochwald, hoek van holland, Hof van Saksen, Hongarije, Hoog Vaals, Hunerwold State, katschberg, Kerst, Kerstvakantie, Kleinkirchheim, Land van Bartje, Landgoed 't Loo, Lauwersoog, lente, Lenzerheide, limburg, Livingstone, Lommerbergen, Miggelenberg, Mooi Zutendaal, Nieuwvliet, Ooghduyne, oostenrijk, Orveltermarke, Ouddorp, pasen, pinksteren, Port Greve, Prijsvraag, Rabbit Hill, Reeuwijkse Plassen, Reevallis, Rehrenberg, Salztal, Schatberg, Sluftervallei, Sneekermeer, Sonnenberg, Stroombroek, Suyderoogh, Terherne, Terschelling, Texel, Travemunde, Twenhaarsveld, Veluwemeer, Vennenbos, Vierwaldstattersee, Vitamaris, Vlegge, Vlieduyn, Vogelmient, voorjaar, vuurwerkvrij, Walensee, Warsberg, Waufsberg, winter, Winterberg, Wirfftal, Wolfsberg, zomer, Zwitserland

Andere Acties

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap