Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

dinsdag 22 mei 2018

Landal opent vierde park in Engeland

Landal GreenParks opent 20 juli 2018 het vierde vakantiepark in Groot-Brittannië. Landal  Sandybrook Country Park ligt in de buurt van het stadje Ashbourne in een schitterend natuurgebied aan de zuidzijde van het Peak District National Park, tussen Manchester en Birmingham. De opening van het nieuwe park draagt bij aan de internationale bekendheid van Landal GreenParks; Groot-Brittannië is een van de negen landen in Europa waar de vakantieaanbieder actief is.
Landal  Sandybrook Country Park ligt in het Peak District National Park vlakbij Landal  Darwin Forest, het eerste park van Landal in Engeland. Het Peak District National Park is een toeristisch zeer aantrekkelijke en daardoor populaire regio, niet alleen bij Engelse vakantiegangers, maar ook onder vakantiegangers uit Nederland, België en Duitsland. De omgeving biedt mooie landschappen en veel uitdagende outdoor-activiteiten.

Het park beschikt over 55 lodges, die de komende maanden worden uitgebreid met enkele luxe lodges met jacuzzi's. Ook de centrale voorzieningen worden uitgebreid met nieuwe indoor-activiteiten. Gasten kunnen gebruik maken van een zwembad, waar men kan wandelen op het water in de grote opblaasbare WaterWalkerz ballen, snorkellessen volgen van gediplomeerde instructeurs of op ontdekkingstocht met een van de onderwaterscooters. Ook is er een game-ruimte en speelveld. Het park en de omgeving lenen zich uitstekend voor outdooractiviteiten als wandelen, fietsen, mountainbiken en bergklimmen.

"Het nieuws over de opening van Landal Sandybrook Country Park komt bijna op hetzelfde moment dat ons derde park, Landal Gwel an Mor in Cornwall, is uitgeroepen tot beste vakantiepark van Groot-Brittannië. We hebben een goede start gemaakt in Engeland en het is mooi om te zien hoe de Britse vakantiegangers onze Landal-parken ontdekken en waarderen. We zien er naar uit om de kwaliteit, hostmanship en gastvriendelijkheid van Landal ook op Landal Sandybrook Country Park aan te bieden", aldus Thomas Heerkens.

Bron en hele artikel: Travelpro