Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

donderdag 27 september 2018

Nieuw indoor speelparadijs op Landal Esonstad geopend

Vrijdag 14 september is het compleet nieuwe indoor speelparadijs van Landal Esonstad feestelijk geopend. Het Friese vakantiepark aan het Lauwersmeer biedt kinderen vanaf nu 900 m2 speelplezier.

Het nieuwe speelparadijs werd geopend door Marga Waanders, burgemeester van Dongeradeel. Ze werd bijgestaan door kinderburgemeester Aukje Miedema en Landal kindervriend Bollo. Aukje gleed van de Super Slide glijbaan door het lint en opende op die manier het speelparadijs op passende wijze.

Spelen op zijn Fries bij Landal Esonstad
Het indoorspeelparadijs van Landal Esonstad is geschikt voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Het uiterlijk van het speelparadijs is geïnspireerd op de Friese omgeving. Niet verwonderlijk dus dat het water een grote rol speelt in de vormgeving. Er is een dijk aangelegd en er zijn volop nautische verwijzingen en speelattributen. Hoewel de hal best nog wat extra aankleding op de muren zou kunnen gebruiken, is het geheel toch erg geslaagd en de aanwezige kinderen genoten zichtbaar direct volop van de nieuwe speelvoorzieningen.

bron en hele artikel: pretwerk